Nu sker det: Københavns Bageri åbner

28. marts 2023
Mandag d. 3. april slår de to populære bagerier Alice og Benji dørene op til deres nye lokaler i Carlsberg Byen: Københavns Bageri.
Man kan næsten fornemme det allerede  duften af friskbagt brød, der spreder sig i handelsgaden Flaskehalsen. Om få dage åbner Københavns Bageri nemlig endelig dørene til de nye lokaler, hvor du fra mandag d. 3. april kan skaffe dit friskbagte bagværk.

Og der er kun god grund til at glæde sig. Det er nemlig Rasmus Sjødahl og Anders Lorenz, som henholdsvis står bag de populære bagerier Benji på Nørrebro og Alice på Amager, der har slået kræfterne sammen i skabelsen af det helt nye bageri på den gamle bryggerigrund.

"Vi er meget begejstrede for at fortælle, at vi bygger og åbner vores drømmebageri i Carlsberg Byen. Det nye kvarter er i øjeblikket ved at tage form på det gamle historiske bryggeri, og vi er meget stolte af at være en del af dets fremgang," fortalte de to bagmænd i december og forklarede om drømmen om et bageri med produkter dybt forankret i den gamle danske bagerhistorie, kunst og traditioner. Nu bliver drømmen til virkelighed, og du er inviteret med. 

Bageriet er beliggende i den sydlige del af Flaskehalsen, og her er plads til at nyde dit bagværk indenfor eller tage det med videre  eventuelt i den grønne J.C. Jacobsens Have, der ligger lige om hjørnet.

Hvis du er hurtig kan du være så heldig at få lidt ekstra til ganen. De første 200 gæster forkæles nemlig med en kop filterkaffe og kanelsnegl på husets regning.  

Bageriets åbningstider:
Mandag – Fredag: kl. 7.00-18.00
Lørdag – Søndag: kl. 8.00-18.00

Adresse:
Flaskehalsen 22, 1799 København V, Carlsberg Byen

Endnu engang velkommen til Københavns Bageri i Carlsberg Byen. 

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, burgerbar, roof top-restaurant, sublime surdejspizzaer, ølbar, japansk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere