han kjøbenhavn åbner ny flagship store i carlsberg byen

1. januar 0001
Det anderkendte modebrand, Han Kjøbenhavn, er flyttet ind i Carlsberg Byen, hvor de til sommer åbner ny flagship store i Flaskehalsen. 

Det står langt fra stille på den gamle bryggerigrund! Det er ikke længe siden at vi kunne fortælle at det nye butikskoncept by Adelborg og designvirksomheden File Under Pop begge flytter til Carlsberg Byen i løbet af foråret. Nu kan vi fortælle endnu en fantastisk nyhed, hvor vi byder velkommen til endnu et helt særligt brand: Nemlig at det internationalt anderkendte modebrand, Han Kjøbenhavn

Han Kjøbenhavn slår dørene op i Flaskehalsen, som bliver et omdrejningspunkt for livsstil og design i nytænkende butiksuniverser, og hvor visionen er at samle nogle af Danmarks førende, kreative mennesker og virksomheder.

Om rykket til Carlsberg Byen fortæller xxxxx: 

"CITAT"

og uddyber

"CITAT" 

En ny måde at tænke retail på

Selvom butikken først forventes åben i løbet af sommeren 2023, har mange af Han Kjøbenhavns ansatte allerede deres daglige gang i byen. Allerede i maj rykkede deres kontor nemlig ind, så de er klar til når den endelige butik står klar. Butikken i flaskehalsen skal nemlig vise en ny måde at tænke retail og butiksuniverser, således at rammerne ligeledes kan favne mange andre funktioner, såsom plads til fittings, photoshoots og meget mere. Alt sammen elementer, der skal være med til at skabe det helt rigtige oplevelsesrum for butikkens gæster. 

Velkommen på den gamle bryggerigrund. Vi er så glade for at I vil være med! 

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter. Tilmeld dig her

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets nye butikker lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang. 
Se butikkerne her