udsigt over carlsberg byen

Endnu en virksomhed flytter til Carlsberg Byen

16. juni 2023
Tidligere i år har Sparekassen Sjælland-Fyn og Cepheo blandt andet meldt deres ankomst til Carlsberg Byen, og nu rykker endnu en virksomhed til kvarteret: AstraZeneca.

Snart får endnu en virksomhed adresse på den gamle bryggerigrund.

AstraZeneca flytter nemlig fra Ballerup til de nye kontorlokaler i Caroline Hus i Carlsberg Byen. En flytning, der sker som følge af både vækstudsigter og en ambition om at etablere sig i det centrale København tæt på blandt andet samarbejdspartnere, talenter og offentlig transport.

“Med placeringen i Carlsberg Byen bliver vores arbejdsplads et endnu mere levende sted, der afspejler det dynamiske, fleksible og fremadrettede rum, vi ønsker i at arbejde i, og hvor vores medarbejdere trives," fortæller Christof Bischoff, der er landechef for AstraZeneca i Danmark, og uddyber:

”Med flytningen til Carlsberg Byen kommer vi tæt på offentlig transport og har det pulserende byliv lige uden for døren. Samtidig bliver vi bedre i stand til at tiltrække nye talenter med de kompetencer, vi har brug for i fremtiden.”

Hastigt voksende virksomhed i hastigt voksende bydel

AstraZeneca rykker ind i de nye kontorlokaler i Caroline Hus, der tæller næsten 1.000 kvadratmeter og ikke mindst en tilhørende tagterrasse.

I de nye rammer får de rigeligt med plads til en udvidelse af medarbejderskaren, og Jens Nyhus, der er administrerende direktør i Udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S, ser frem til, medicinalvirksomheden og dens medarbejdere bliver en del af det livlige bybillede:

”En af grundstenene i udviklingen af Carlsberg Byen er etableringen af et stærkt erhvervsliv på området, og vi er derfor naturligvis utroligt glade for, at en veletableret og dynamisk virksomhed som AstraZeneca har valgt at flytte hertil."

I Caroline Hus bliver AstraZeneca nabo til flere virksomheder, der er flyttet til området i år. En af dem er Cepheo, som også fortæller, at de har slået sig ned i kvarteret for at tiltrække talenter til deres virksomhed, og det kan du læse mere om her.

Se de nye kontorlokaler i Caroline Hus -

AstraZeneca og en række virksomheder er allerede rykket ind i den nye ejendom i hjertet af kvarteret, der foruden en parkeringskælder under huset, også rummer en tagterrasse, og lige udenfor døren finder du en af kvarterets største pladser med flere butikker og spisesteder. Find jeres nye kontorlokale her

Nyt kraftcenter til næsten 300 millioner kroner -

Sparekassen Sjælland-Fyn investerer 285 mio. kr. i et nyt kraftcenter på 4.500 kvadratmeter i Carlsberg Byen i København. Det er en investering i sparekassens fremtid, fortæller banken. Læs hele den store nyhed