Caronte: Nyt italiensk spisested, der tager dine smagsløg til en anden verden

16. november 2023
Folkene bag Rufino Osteria, en af Københavns mest kendte og elskede italienere, slår snart dørene op til dit nye stamsted, når det kommer til vin, pasta og andre italienske klassikere.

Caronte er en mytisk figur, der på sin båd fragter sjæle mellem forskellige verdener, og netop denne idé har folkene bag det nye spisested i Carlsberg Byen brugt som inspiration for konceptet: Caronte skal byde på mad og vin, der tager dig til nye steder og giver dig nye oplevelser og følelser.

Du kender formentlig allerede Rufino Osteria på Christianshavn, der på få år er blevet en italiensk favorit i hovedstaden. Nu tager folkene bag den populære restaurant det bedste fra Rufino Osteria og åbner Caronte i Carlsberg Byen på Fadet 31, hvor de bl.a. får J.C. Jacobsens Have, Coffee Collective og Lĭquo som nærmeste naboer.

Caronte vil tilbyde traditionelle italienske retter med et moderne take serveret i hyggelige omgivelser. De fleste ingredienser vil blive høstet og hentet hos lokale leverandører, mens specialiteter og vin vil blive importeret direkte fra producenter i Italien for at sikre den bedste smag i både glasset og på tallerkenen. Den nye restaurant bliver indrettet i varme farver, og du kan se frem til både at nyde din frokostpasta og en hel aften med vin og italienske retter.

Kom med til åbningsfest

Caronte holder grand opening d. 9. december fra kl. 17.00 med gratis mad, drikkevarer med rabat, jazz-band og senere vil en dj stå for musikken. Læs mere på @carontecph på Instagram.

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, prisvindende surdejspizzaer, roof top-restaurant, ikonisk smørrebrød, vinbar, italiensk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets butikker og oplevelser lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her