LĭQUO

Manden bag et af Carlsberg Byens mest anmelderroste spisesteder, Surt, har slået dørene op for en vinbar lige ved siden af romantiske J.C. Jacobsens Have.

Giuseppe Oliva, der er manden bag af et af Carlsberg Byens mest anmelderroste spisestederSurt. Surt er allerede kendt for sit imponerende vinkort, og nu har pizzatroldmanden slået dørene op for et endnu et koncept, Lĭquo, i Carlsberg Byen, og her er netop vin omdrejningspunktet.

Vinbaren har hjemme i Rothe Hus ved Margrethe Nørlund Bohrs Plads lige i smørhullet mellem den grønne J.C. Jacobsens Have, det hyggelige stræde Fadet og det 120 meter høje Pasteurs Tårn

Det erfarne hold bag Lĭquo har specialiseret sig i italiensk vin fra alle dens 20 regioner, men vil også servere bl.a. Vermouth, Negroni og andre drinks, som du kan nyde med charcuteri, oste, snacks og småretter. Det vil desuden være muligt at købe særligt udvalgt olivenolie og tomatpassata med hjem.

Adresse

Fadet 35
1799 København V

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her

Fra kolde pilsnere til kuraterede kokke

I Carlsberg Byen keder smagsløgene sig aldrig, og de mange restauranter og caféer er kurateret, så du altid kommer tilbage. Og så er det gode håndværk i centrum - ligesom det altid har været på den gamle bryggerigrund. Læs mere her