LĭQUO: Åbner snart

Manden bag et af Carlsberg Byens mest anmelderroste spisesteder, Surt, åbner en vinbar lige ved siden af J.C. Jacobsens Have.

Giuseppe Oliva, der er manden bag af et af Carlsberg Byens mest anmelderroste spisestederSurt, åbner nu endnu et sted i kvarteret, hvor omhyggeligt udvalgte ingredienser er en af grundstenene. Surt er allerede kendt for sit imponerende vinkort, og nu slår samme manden bag dørene op for et koncept, hvor netop vin er omdrejningspunktet: Lĭquo.

Den nye vinbar åbner i Rothe Hus ved Margrethe Nørlund Bohrs Plads, lige i smørhullet mellem den grønne J.C. Jacobsens Have, det hyggelige stræde Fadet og det 120 meter høje Pasteurs Tårn

Det erfarne hold bag Lĭquo har specialiseret sig i italiensk vin fra alle dens 20 regioner, men vil også servere bl.a. Vermouth, Negroni og andre drinks, som du kan nyde med charcuteri, oste, snacks og småretter. Det vil desuden være muligt at købe særligt udvalgt olivenolie og tomatpassata med hjem.

Adresse

Fadet 35
1799 København V

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her

Fra kolde pilsnere til kuraterede kokke

I Carlsberg Byen keder smagsløgene sig aldrig, og de mange restauranter og caféer er kurateret, så du altid kommer tilbage. Og så er det gode håndværk i centrum - ligesom det altid har været på den gamle bryggerigrund. Læs mere her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.