Lagergade Carlsberg Byen

Investorer køber to ejendomme i Carlsberg Byen

12. januar 2024
De to nye projekter Fællesbo og Albertina Hus rummer i alt 53 boliger, som køberne nu omdanner til lejeboliger.

De to ejendomme Fællesbo og Albertina Hus er solgt til to hold af jyske investorer, som Metropol Erhverv i Aalborg har samlet. Planen er, at køberne omdanner de i alt 53 boliger på den gamle bryggerigrund til private lejeboliger.

Fællesbo, der er en ejendom beliggende i gårdrummet af Nebelong Hus, byder på 25 2-4-værelses boliger på op til 63 m2, som er skabt med fokus på optimerede kvadratmeter til moderne familier med skiftende behov. Desuden får beboerne i Fællesbo fælles tagterrasse og køkken, som inviterer til et socialt liv mellem beboerne.

Mod øst ligger Albertina Hus, der hænger sammen med Stilling Hus, og som har både hyggelige Lagergade og Kedelpladsen med butikker og restauranter som nærmeste naboer. Huset består af 28 boliger med alt fra 2 til 5 værelser og på 61 til 110 m2. Desuden ligger her to penthouselejligheder, som hver især har deres imponerende tagterrasse.

"Vi er begejstrede for at se disse projekter tage form og bidrage til Carlsberg Byens vision," siger Jens Nyhus, adm. direktør i Udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S. "Vores samarbejde med Metropol Erhverv er endnu et skridt i retningen mod at skabe et levende og dynamisk bykvarter, hvor kvalitetsboliger er tilgængelige, uanset om man vil eje eller leje."

Også Kim Christensen, partner i Metropol Erhverv, er begejstret for den nye investering:

”Vi har fulgt udviklingen i Carlsberg Byen i mange år, og den lever efter vores opfattelse op til Entasis’ prisvindende masterplan fra 2009, hvor historien, arkitekturen og byliv går op i en højere enhed. Vi er derfor overordentlig positive over at have foretaget vores første investeringer i dette attraktive byområde,” siger Kim Christensen.

Albertina Hus er klar til indflytning primo 2025, mens Fællesbo er klar til indflytning medio 2025.

Nyheder -

Bykvarteret er i rivende udvikling, og de gode historier står i kø for at blive fortalt. Her finder du de seneste nyheder fra kvarteret, hvor der hver dag sker nye, spændende ting. Giv mig de seneste nyheder

Boligerne til salg nu -

Den gamle bryggerigrund er i fuld gang med forvandlingen fra industrigrund til et levende bykvarter, hvor mennesker bor, arbejder, studerer og nyder bylivet. I alt opføres 3.100 boliger, og her kan du søge blandt de boliger, der er til salg lige nu. Tag mig til søgesiden