Ba&sh shop Copenhagen Carlsberg City District

Det franske modebrand ba&sh åbner butik i Carlsberg Byen

11. januar 2024
Det parisiske brand har mere end 200 butikker på verdensplan og 1 mio. følgere på Instagram. Nu åbner de ny butik i Carlsberg Byen.

Ba&sh er kendt og elsket af kvinder i hele verden for deres parisiske elegance og klassiske designs. I Danmark kan du allerede shoppe tøj og accessories fra ba&sh i deres butik i Illum og på Store Strandstræde, og nu åbner det franske brand altså deres tredje butik i København med beliggenhed i Carlsberg Byen.

I den nye butik kan du se frem til at gå på opdagelse i ba&shs univers af tidløse klassikere som fx blazere, denim og strik, men også feminine og festlige kjoler og bluser er en del af det franske brands DNA.

Ba&sh får adresse i Flaskehalsen ved Bohrsgade, og bliver nabo til Københavns Bageri, Den nye butik bliver desuden en del af butikslivet i den nye handelsgade Flaskehalsen, der er et samlingspunkt for livsstil og design, og hvor butikker som File Under Pop og Carl Hansen & Søn også er beliggende. 

Ba&sh åbner i foråret 2024.

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets butikker og oplevelser lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her

Byrum i Carlsberg Byen -

Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen, og mange af dem står allerede klar nu. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund. Se de 25 byrum