Global virksomhed åbner kontor i Carlsberg Byen

8. marts 2024
Den tyske, familieejede virksomhed VEGA, åbner deres første danske kontor i Carlsberg Byen, som for virksomheden "tilbyder den perfekte blanding af historisk charme og moderne faciliteter." Læs mere om VEGAs beslutning om at åbne kontor i Købenahvns nye bykvarter.

VEGA, en tysk leverandør af innovative instrumenter til niveaumåling og tryk, og som allerede opererer i mere end 80 lande verden over, ekspanderer nu i Skandinavien, når de om lidt slår dørene op til deres første danske kontor i Carlsberg Byen.

 

Kontoret er beliggende i Winge Hus ud til livlige Kildepladsen, og Vega Instruments bliver således naboer til Arla, som også for nyligt er flyttet til nye rammer på den gamle bryggerigrund og Aamanns Genbo, som har spisested i stueetagen.

Beslutningen om at etablere sig i Danmark blev taget med baggrund i både det stigende markedspotentiale og VEGAs ønske om at tilbyde en mere specialiseret service til de danske kunder: "Vi ønsker at servicere vores danske kunder med den samme ekspertise og engagement, som vi har vist i andre dele af verden," udtaler Jürgen Schuijren, adm. direktør i VEGA. ”Vores tilstedeværelse her i Carlsberg Byen vil sikre, at vi er tæt på vores kunder og kan imødekomme deres behov med effektivitet og præcision."

 

Inspirerende omgivelser og moderne faciliteter

 

Om VEGAs valg af Carlsberg Byen som hjemsted for deres nye, danske kontor har det været afgørende med en beliggenhed, der inspirerer både medarbejdere og kunder: "Carlsberg Byen tilbyder den perfekte blanding af historisk charme og moderne faciliteter, hvilket gør det til det ideelle hjem for vores nye kontor."

 

Netop kontorets beliggenhed har også været et vigtigt led i rekrutteringsprocessen af nye medarbejdere. Schuijren understreger vigtigheden af at have et hold, der ikke kun har teknisk ekspertise, men også forstår det danske marked og dets behov: "Vi har samlet et team af dedikerede fagfolk, der er klar til at betjene vores danske kunder på højeste niveau," siger han og fortsætter: "Vores mål er at opbygge stærke relationer og sikre, at vores kunder altid føler sig godt serviceret og støttet."

 

Om VEGA

 

VEGA leverer høj kvalitet inden for niveaumåling og tryk til krævende anvendelser inden for kemiske og farmaceutiske anlæg, fødevare- og drikkevareproduktion, drikkevandsforsyning og spildevandsbehandling og meget mere. Globalt beskæftiger VEGA over 2.100 medarbejdere, hvoraf 1.000 arbejder på hovedkontoret i Schwarzwald i Tyskland. VEGA blev grundlagt i Tyskland i 1959 af Bruno Grieshaber og forbliver en familieejet virksomhed. I øjeblikket opererer VEGA i mere end 80 lande.

 

Stort velkommen til VEGA!

Få et overblik over virksomhederne, der er flyttet til Carlsberg Byen -

Store og små virksomheder er allerede flyttet til den historiske bryggerigrund. Blandt andet har Visma kontordomicil Emil Christian Hansen Hus, Estée Lauder Companies har deres nordiske hovedsæde i Mineralvandshuset og teleselskabet 3 og omtrent 500 ansatte har hjemme i Bønecke Hus – blot for at nævne nogle få. Se alle virksomhederne i Carlsberg Byen her

Leje af kontorlokaler -

I Carlsberg Byen fås attraktive kontorlejemål fra 170 - 8.000 m2 med indflytning nu eller senere. Her er et spændende butiksliv, gode spiseoplevelser, kaffebarer, cykelafstand til det meste og vigtigst af alt: en nem hverdag for medarbejderne.  Læs mere om kontorudlejning her