Bolig til salg Høffdings Tårn Vesterbro

Nu er 70 % af boligerne i Høffdings Tårn solgt eller reserveret

28. maj 2024
Der har været fart på boligsalget de sidste par måneder, og mange kigger mod boliger i højden, når de køber deres nye hjem i Carlsberg Byen.

Der er ingen tvivl om, at det er blevet populært at bo i tårne, og særligt salget af boligerne i Carlsberg Byens ni tårne har de sidste par år taget fart. De sidste tårnboliger, der er kommet på markedet, og som bliver de sidste projektboliger i højden i Carlsberg Byen, er beliggende i Høffdings Tårn, og boligerne her er heller ingen undtagelse; 70 % af boligerne er nemlig allerede solgt eller reserveret.

Drømmer du om at flytte i en bolig i højden i Carlsberg Byen, kan du stadig nå det blandt de sidste boliger i Høffdings Tårn, hvor der lige nu stadig er boliger på markedet fra 61-128 m2. Boligerne i Høffdings Tårn er klar til indflytning fra maj 2025.

Til åbent hus i vores showroom hver søndag kan du også opleve en bolig i Høffdings Tårn i VR, så du med egne øjne og krop kan opleve en bolig og udsigten.

De sidste boliger i Carlsberg Byen

Foruden boligerne i Høffdings Tårn, er der stadig boliger til salg i enkelte projekter, men boligsalget går stærkt, og i sidste uge kunne vi igen melde endnu et projekt helt udsolgt. Drømmer du om at købe en af de sidste projektboliger kvarteret, kan du få overblik over alle boligerne til salg i Carlsberg Byen lige her.

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets butikker og oplevelser lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, prisvindende surdejspizzaer, roof top-restaurant, ikonisk smørrebrød, vinbar, italiensk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere