Olivia Hus Bryggerhesten Husbryggeriet Jacobsen

Alle boliger i Olivia Hus er nu solgt

22. maj 2024
Mere end et helt år før indflytning i boligerne kan hele ejendommen meldes udsolgt.

Interessen for at flytte til Københavns nye bykvarter er stor, og der er snart ikke flere boliger tilbage. Nu kan vi melde endnu et projekt udsolgt: alle boligerne i Olivia Hus, der er beliggende ud til Bryggerhesten og lige ved siden af historiske J.C. Jacobsens Have, er nemlig solgt, og til næste sommer bliver de 40 nye boliger beboet af familier i alle størrelser.

Olivia Hus er beliggende i den vestlige del af Carlsberg Byen, og er en del af det byggefelt, der også rummer Nebelong Hus og Carls Tårn, hvor der stadig er boliger tilbage.

Enkelte projekter med boliger tilbage

Drømmer du om at flytte til Carlsberg Byen, er der stadig boliger tilbage i Nebelong Hus og Carls Tårn, der ligger lige ved siden af Olivia Hus, samt Høffdings Tårn og Stilling Hus, der ligger lige mellem brostensbelagte Ny Carlsberg Vej og bylivet på bl.a. Kildepladsen og Flaskehalsen. Dette er de sidste projektboliger, der kommer til salg i Carlsberg Byen.

Få overblik over de sidste boliger, der er til salg i Carlsberg Byen, på søgesiden her.

Gå på opdagelse i Carlsberg Byen - 

I vores interaktive kort over Carlsberg Byen kan du klikke dig rundt og få overblik over, hvor du finder butikker, spisesteder, byrum og legepladser og meget mere. Klik dig rundt i kortet her

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, prisvindende surdejspizzaer, roof top-restaurant, ikonisk smørrebrød, vinbar, italiensk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere