Udsolgt: Alle boliger i Mineralvandsfabrikken er nu solgt

4. juli 2024
På toppen af den fredede Mineralvandsfabrik og hjertet af Carlsberg Byen ligger 20 unikke boliger, der nu alle har fået nye beboere.

Vi er glade for at kunne meddele, at alle boligerne i den historiske Mineralvandsfabrikken i Carlsberg Byen nu er solgt. De 20 unikke boliger, transformeret af arkitekterne hos Dorte Mandrup, er beliggende i den smukke industriejendom fra 1920'erne, og tilbyder en enestående kombination af historie og moderne design.

Mineralvandsfabrikken er centralt beliggende i Carlsberg Byen, og ligger i smørhullet mellem grønne J.C. Jacobsens Have, handelsgaden Flaskehalsen og Franciska Clausens Plads, hvor Hart netop har slået dørene op, og hvor bryggeriet Åben og Dansehallerne åbner inden for de kommende måneder.

Mens 2. og 3. sal i den ikoniske ejendom huser kontorlokaler, er der i stuen og 1. sal butikslokaler. De originale doriske søjler på de store, åbne etager skaber karakterfulde lokaler med plads til store butiksuniverser, der sjældent vil findes andre steder i København.

De sidste boliger til salg i Carlsberg Byen

Carlsberg Byen har generelt oplevet stor efterspørgsel på projektboligerne, og nu kan endnu et projekt således meldes udsolgt. De sidste projektboliger i Københavns nye bykvarter er alle på markedet, og du kan søge rundt i boligerne her.

Bolig til salg tårn udsigt Carlsberg Byen

Et bykvarter med alt, du har brug for -

Få et overblik over kvarteret lige her: Daginstitutioner, uddannelsessteder, butikker og en guide til en dag i Carlsberg Byen. Få overblik over byen her

Gå på opdagelse i Carlsberg Byen - 

I vores interaktive kort over Carlsberg Byen kan du klikke dig rundt og få overblik over, hvor du finder butikker, spisesteder, byrum og legepladser og meget mere. Klik dig rundt i kortet her