Fadet og margrethe Nørlund Bohrs Plads

I Fadet og på Margrethe Nørlund Bohrs Plads mødes byen og det grønne i en lille, gemt lomme, der bliver omkranset af caféer og restauranter.

Tilbagetrukket fra den travle Pasteursvej folder Fadet sig ud i et langt, hyggeligt byrum, som munder ud ved J.C. Jacobsens Have på Margrethe Nørlund Bohrs Plads.

På den smukke, teglbelagte plads, finder du caféer med udeservering i de omkringliggende bygninger: Det italienske spisested Caronteden populære kaffekæde Coffee Collective og vinbaren Lĭquo.

Det er svært ikke at dufte en snert af Paris, når du besøger pladsen og sidder og nyder kaffen eller et glas vin og synet af vandgran og blomstrende japanske kirsebærtræer, mens børnene leger på den lille plads i midten.

Fra Fadet og Margrethe Nørlund Bohrs Plads er der også direkte passage til Bryggerens gamle have, J.C. Jacobsens Have, det største grønne område i Carlsberg Byen, hvor du kan gå en tur blandt de mange forskellige træer og blomster.

Vil du lægge vejen forbi det hyggelige byrum, kan du få en rutevejledning til Fadet og Margrethe Nørlund Bohrs Plads lige her.

Gå på opdagelse i Carlsberg Byen - 

I vores interaktive kort over Carlsberg Byen kan du klikke dig rundt og få overblik over, hvor du finder butikker, spisesteder, byrum og legepladser og meget mere. Klik dig rundt i kortet her

Dit, mit og vores bykvarter -

Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket. Kom tæt på kvarteret
historie i carlsberg byen