Fadet

I Fadet og på Margrethe Nørlund Bohrs Plads mødes byen og det grønne i en lille, gemt lomme, der bliver omkranset af caféer og restauranter.
Tilbagetrukket fra den travle Pasteursvej folder Fadet sig ud i et langt, hyggeligt byrum mellem Rothe Hus og Steenstrup Hus og ender ved J.C. Jacobsens Have og Margrethe Nørlund Bohrs Plads.

På den smukke, teglbelagte plads åbner caféer med udeservering i de omkringliggende bygninger. Den populære kaffekæde Coffee Collective åbner blandt andet i løbet af efteråret i bunden af Pasteurs Tårn.

Det er svært ikke at dufte en snert af Paris, når du til foråret besøger pladsen og sidder og nyder kaffen og synet af vandgran og blomstrende japanske kirsebærtræer, mens børnene leger på den lille plads i midten.

Fra Fadet og Margrethe Nørlund Bohrs Plads er der også direkte passage til bryggerens gamle have, det største grønne område i Carlsberg Byen, hvor du kan gå en tur blandt de mange forskellige træer og blomster.

“Det bliver rigtig rart at opholde sig i byrummet. Træerne på pladsen skaber stemning, og vi har indrettet området på de gåendes præmisser,” fortæller Arendse Kjærulff-Schmidt, landskabsarkitekt MDL ved 1:1 Landskab.

Fadet og Margrethe Nørlund Bohrs Plads forventes at stå færdigt ultimo 2022.

Hvornår står hvad færdigt, og hvordan skal det bruges? 

I vores interaktive kort over Carlsberg Byen kan du klikke dig rundt og læse om hvert enkelt ejendom, byrum og erhvervslokale - både dem der står færdige, og dem der er på vej.  Klik dig rundt i kortet her

Dit, mit og vores bykvarter -

Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket. Kom tæt på kvarteret
historie i carlsberg byen

Boligerne til salg nu -

Den gamle bryggerigrund er i fuld gang med forvandlingen fra industrigrund til et levende bykvarter, hvor mennesker bor, arbejder, studerer og nyder bylivet. I alt opføres 3.100 boliger, og her kan du søge blandt de boliger, der er til salg lige nu. Tag mig til søgesiden

Byrum i Carlsberg Byen -

Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund. Se de 25 byrum
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.