Vesten for Humlen

I den nordøstlige del af Carlsberg Byen mellem Scherfig Hus, Købke Hus og Humleby strækker Vesten for Humlen sig som et grønt parkstrøg langs boligerne. Her kan man følge naturen og årstidernes skiften lige uden for sine vinduer, selvom man bor midt i storbyen.
Som en naturlig forlængelse af de små, private terrasser i Scherfig Hus og Købke Hus smyger Vesten for Humlen sig som grønt bælte med sti og grøftekant, hvorfra man kan starte sin morgenløbetur eller roligt lade børnene tulle omkring, for her er helt lukket af for biler.
 
I det sydlige hjørne af Vesten for Humlen finder du en legeplads med sandkasse, og hvor Vesten for Humlen løber mellem Scherfig Hus og Humleby finder du plads til leg og ophold eksempelvis på petanquebanen.

Fra Vesten for Humlen kan man nemt komme til Carlsberg Byens nordligste plads, Thorvald Bindesbølls Plads, hvor der er mulighed for leg og boldspil, eller gå mod Købkes Plads, hvis man er på udkig efter caféliv og arrangementer på pladsens amfiteater.

Vil du lægge vejen forbi det rolige byrum, kan du finde en rutevejledning til Vesten for Humlen lige her.

Byrum i Carlsberg Byen -

Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen, og mange af dem står allerede klar nu. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund. Se de 25 byrum

Et bykvarter med alt, du har brug for -

Få et overblik over kvarteret lige her: Daginstitutioner, uddannelsessteder, butikker og en guide til en dag i Carlsberg Byen. Få overblik over byen her