Han Kjøbenhavn: Åbner snart

I midten af september slår Han Kjøbenhavn dørene op til hovedkontoret, der også rummer en boutique, hvor du kan gå på opdagelse i modehusets seneste kollektioner og ikoniske designs.

Han Kjøbenhavns nye hovedkvarter markerer en ny ære for modehuset, der fremover vil fortsætte deres udvikling og kreative udfoldelse på den gamle bryggerigrund.

"Carlsberg Byens unikke atmosfære harmonerer perfekt med vores designfilosofi, og vi ser frem til at tappe ind i den kreative energi, der er," lyder det fra Daniel Søndergaard Hummel, administrerende direktør i Han Kjøbenhavn, om flytningen til den gamle bryggerigrund.

Det nye hovedkvarter tilbyder en unik oplevelse i den tilhørende boutique, hvor kunder kan fordybe sig i brandets verden og udforske dets seneste kollektioner samt ikoniske designs.

Han Kjøbenhavn kommer til at have hjemme i handelsgaden Flaskehalsen, hvor en række aktører har slået dørene op heriblandt det innovative tøjbrand Haastrup Copenhagen og File Under Pop, der har indviet et helt nyt Color Lab.

Adresse

Flaskehalsen 3-7
1799 København V

Flaskehalsen: Innovation, design og kvalitet -

Flaskehalsen er godt på vej til at blive et samlingspunkt for en verden af livsstil, design og interiør i et banebrydende univers, hvor en stor koncentration af kreative butikker supplerer hinanden og skaber et kreativt omdrejningspunkt for københavnere og turister. Læs mere om Flaskehalsen

Se butikkerne og oplevelserne i kvarteret -

I kvarteret finder du mere end 30 butikker og oplevelser. Her kan du blandt andet gå på opdagelse blandt danske møbelklassikere hos Carl Hansen & Søn, forkæle dig selv med en tur i verdenskendte AIRE Ancient Baths, blive inspireret hos galleriet von Bartha i det historiske Kridttårnet og meget mere. Gå på opdagelse