Atrium i Bønecke Hus

Bønecke Hus er udlejet

Til efteråret flytter teleselskabet 3 ind i kontordomicilet i Bønecke Hus lige ved J.C. Jacobsens Have.
Ved Bryggerens gamle have, J.C. Jacobsens Have, ligger Bønecke Hus under Carlsberg Byens højeste tårn: Pasteurs Tårn.

Det store kontordomicil med næsten uanede muligheder er udlejet til teleselskabet 3, som flytter ind til efteråret med omkring 450 medarbejdere.

I Bønecke Hus får det danske teleselskab blandt andet glæde af det store atrium med hele otte meter til loftet, som kan bruges til alt lige fra frokost, uformelle kaffeaftaler samt møder for hele eller dele af virksomheden.

Telefonselskabet 3 kommer til at være en del af flere store virksomheder, der har domicil i Carlsberg Byen, og leder jeres virksomhed efter nye og fleksible rammer med masser af plads, er kontordomicilet i Caroline Hus måske noget for jer.

Atrium i Bønecke Hus
Atrium i Bønecke Hus
Med over 8.000 beboere, 12.000 arbejdspladser og 11.000 studerede, 58 butikker, 36 restauranter, parker, kulturaktiviteter, S-togsstation og underjordiske parkeringspladser bliver Carlsberg Byen en pulserende bydel, der er nem at komme til og fra, og som tiltrækker både attraktive kunder og medarbejdere.
Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 30 55 11 28
  • Tak for din henvendelse
  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.

Få et kontor som ingen andre -

Leder I efter nye kontorlokaler i midten af København? I Carlsberg Byen får I et levende byliv udenfor døren og en moderne arbejdsplads, som er nem og hurtig at komme til og fra.
Se ledige kontorlokaler

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen –

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen Læs om udviklingsplanen for by- og butikslivet i Carlsberg Byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.