Atrium i Bønecke Hus

Bønecke Hus er udlejet

Kontorer med højt til loftet, stort og råt atrium og plads til mange medarbejdere. Det og meget mere får I i kontorejendommen Bønecke Hus, der ligger under Carlsberg Byens højeste tårn.

Her er næsten uanede muligheder i denne store ejendom, som bliver fyldt med moderne faciliteter og rummer alt, hvad en virksomhed behøver. 

Den primære adgang til Bønecke Hus sker via et flot indgangsparti med en imponerende loftshøjde på mere end 4 meter. Her møder man husets receptionsområde med masser af rå betondetaljer. Fra receptionen bevæger man sig videre ind i det store atrium, som kan bruges til alt lige fra frokost, uformelle kaffeaftaler samt møder for hele eller dele af husets medarbejdere. Med hele 8 meter til glasloftet er rummet meget  imponerende.

Der bliver etableret fuldt produktionskøkken i stueetagen, hvor kantinen kommer til at ligge med direkte adgang til atriet. Det betyder en fuldt optimeret udnyttelse af arealerne, som gennemgående er kendetegnet for huset, hvor man har sat fleksibilitet i højsædet.

 • Kontorarealer op til 9.400 m2
 • Mulighed for at leje særskilte etager på hver ca. 2.000 m2, som igen kan opdeles i helt op til tre mindre enheder pr. etage
 • Moderne ejendom med rå indretning blandt andet stort atrium opført med 8 meters loftshøjde, glaslofter og rå betonvægge
 • Stor parkeringskælder i flere plan under huset - både til cykler og biler.
 • Klar til indflytning fra midten af 2022
Atrium i Bønecke Hus
Atrium i Bønecke Hus
Med over 8.000 beboere, 12.000 arbejdspladser, 11.000 studerende, cirka 40 butikker, cirka 40 restauranter og 1-2 hoteller, parker, kulturaktiviteter, S-togstation og underjordiske parkeringspladser bliver Carlsberg Byen en pulserende bydel, som er nem at komme til og fra, og som tiltrækker både attraktive kunder og medarbejdere.
Skal vi kontakte dig?
 • — eller ring til os +45 30 55 11 28
 • Tak for din henvendelse
 • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Eksterior af Bønecke Hus fra Kridtpladsen

Få et kontor som ingen andre -

Leder I efter nye kontorlokaler i midten af København? I Carlsberg Byen får I et levende byliv udenfor døren og en moderne arbejdsplads, som er nem og hurtig at komme til og fra.
Se ledige kontorlokaler

Livet i og uden for bygningerne -

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter. Med baggrund i fire grundsten kommer Carlsberg Byen til at bestå af ti forskellige zoner, der hver især har forskellige formål og temaer.

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

 • Tak for din tilmelding!
 • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

 • Tak for din tilmelding!
 • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.