Atrium i Bønecke Hus
KONTOR I CARLSBERG BYEN? Se mulighederne her

Bønecke Hus er udlejet

Teleselskabet 3 er flyttet i det imponerende kontordomicil Bønecke Hus lige ved J.C. Jacobsens Have.

Ved Bryggerens gamle have, J.C. Jacobsens Have, ligger Bønecke Hus under Carlsberg Byens højeste tårn: Pasteurs Tårn. Det store kontordomicil med næsten uanede muligheder er udlejet til teleselskabet 3, som har rykket sit hovedkontor til kvarteret.

I Bønecke Hus får virksomheden blandt andet glæde af det store atrium med hele otte meter til loftet, som kan bruges til alt lige fra frokost, uformelle kaffeaftaler samt møder for hele eller dele af virksomheden.

Teleselskabet 3 er en af flere store virksomheder, der har domicil i Carlsberg Byen, og leder jeres virksomhed efter nye og fleksible rammer med masser af plads, er kontorlokalerne i Winge Hus måske noget for jer.

Atrium i Bønecke Hus
Atrium i Bønecke Hus
Med over 8.000 beboere, 12.000 arbejdspladser og 11.000 studerede, 58 butikker, 36 restauranter, parker, kulturaktiviteter, S-togsstation og underjordiske parkeringspladser bliver Carlsberg Byen en pulserende bydel, der er nem at komme til og fra, og som tiltrækker både attraktive kunder og medarbejdere.
Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 30 55 11 28
  • Tak for din henvendelse
  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.

Vil du styrke din virksomheds profil og tiltrække stærke talenter? -

Med en central beliggenhed, nærliggende offentlig transport, moderne rammer og et levende restaurant- og butiksliv lige uden for døren, giver kontorlokalerne i Carlsberg Byen din virksomhed og jeres medarbejdere de bedste rammer. Læs mere om kontorlokalerne til leje

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen –

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen Læs om udviklingsplanen for by- og butikslivet