Brandstrup Hus: Nyt kontordomicil på Vesterbro

Drømmer din virksomhed om et nyt hjem med tagterrasse i midten af København, hvor rammerne er nye, og I finder et væld af tilbud lige udenfor døren? Så er kontorlokalerne i Brandstrup Hus måske noget for jer.

Lige ud til den historiske Ny Carlsberg Vej og Kedelpladsen med flere restauranter og butikker finder du det imponerende kontordomicil Brandstrup Hus, der byder sig til med intet mindre end 12.000 kvadratmeter.

De åbne kontorlandskaber på hver etage bliver brudt af mødelokaler og mindre, lukkede kontorlokaler, der både giver fleksibilitet men også plads til, at forskellige afdelinger kan sidde sammen. På toppen af bygningen kan medarbejderne også sidde sammen.

Her er nemlig en stor, privat tagterrasse, hvor virksomheden kan styrke samværet, og medarbejderne kan mødes efter fyraften – hvis ikke de besøger nogle af de anmelderroste restauranter i kvarteret.

Under huset ligger kvarterets største parkeringskælder, hvor der også er plads til at sætte cyklen i et aflåst rum. Og ikke nok med det ligger både metro og S-togsstation blot et stenkast væk, hvorfor det altid er nemt at komme til eller fra kontoret.

Brandstrup Hus opsummeret:

  • Et af kvarterets største kontordomiciler med plads til næsten 900 arbejdspladser
  • Stor tagterrasse 5. sal, der hører til kontorlejemålet.
  • Indflytning Q1 2025
Med over 8.000 beboere, 12.000 arbejdspladser og 11.000 studerede, 58 butikker, 36 restauranter, parker, kulturaktiviteter, S-togsstation og underjordiske parkeringspladser bliver Carlsberg Byen en pulserende bydel, der er nem at komme til og fra, og som tiltrækker både attraktive kunder og medarbejdere.
Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.

Vil du styrke din virksomheds profil og tiltrække stærke talenter? -

Med en central beliggenhed, nærliggende offentlig transport, moderne rammer og et levende restaurant- og butiksliv lige uden for døren, giver kontorlokalerne i Carlsberg Byen din virksomhed og jeres medarbejdere de bedste rammer. Læs mere om kontorlokalerne til leje

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen –

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen Læs om udviklingsplanen for by- og butikslivet