Kedelhallen

Kedelhallen er en fredet industribygning, som indvendigt har et stort, smukt rum, der er dedikeret til at huse kulturelle formål. 
Kedelhallen er en fredet industribygning, som indvendigt har et stort, smukt og vidunderligt rum. 

Arkitekter arbejder på en plan for, hvordan den tomme Kedelhallen kan omdannes til fremtidige kulturelle aktiviteter, som det er udlagt i rammelokalplanen. 

Carlsberg Byen P/S og Dansehallerne har sammen skabt rammerne for, at Dansehallerne kan blive i Carlsberg Byen i den fredede Kedelhallen, når de skal flytte fra de midlertidige lejemål i den nedlagte Mineralvandsfabrik Tap E. Det betyder, at Dansehallerne ikke flytter længere væk end lige over på den anden side af vejen. 

Det er skønt, at det er lykkedes, og det er endnu bedre, at det er den smukke og helt fantastiske bygning, Kedelhallen, som danner rammen for vores fremtidige virke. Vi glæder os meget til at byde alle indenfor.
Efva Lilja, direktør og kunstnerisk leder i Dansehallerne
Tunneller

Kældrene under bykvarteret Vidste du, at der under Carlsberg Byen løber ca. 7 km kældergange? Kældrene tjente i bryggertiden flere formål. De fungerede som gange mellem bygningerne, men gemte også på hemmeligheder. Nu præger kældrene det nye bykvarter på en helt ny måde. 

Få historien her

Kom tæt på de fredede bygninger på området - Røde tegl, fin ornamentik, mosaikker, bronzeskulpturer og byggeteknikker i særklasse. I Carlsberg Byen er mursten ikke bare mursten. De gamle industribygninger fortæller historien om bykvarterets fortid som bryggeri. De historiske bygninger er et stykke danmarkshistorie, der giver området karakter og skaber den helt særlig atmosfære, der er Carlsberg Byen.

Læs om de fredede bygninger her
Murværk på Halmlageret
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.