KONTOR I CARLSBERG BYEN? Se mulighederne her

Mineralvandshuset er solgt

Det amerikanske kosmetikbrand Estée Lauder Companies har i dag deres nordiske hovedsæde i Mineralvandshuset.
Lige ved siden af J.C. Jacobsens Have, Mineralvandsfabrikken og De Hængende Haver ligger det smukke Mineralvandshuset, der er tegnet af Dorte Mandrup Arkitekter.

Den nye ejendom huser både butik, restaurant, boliger og kontorlokaler, og i sidstnævnte har Estée Lauder Companies i dag deres nordiske hovedsæde, hvor de har samlet omtrent 135 medarbejdere.

Foruden en række historiske bygninger tæller Estée Lauder Companies nye naboer også mange spændende virksomheder eksempelvis teleselskabet 3, der har hjemme i Bønecke Hus - lige overfor Mineralvandshuset.

Leder jeres virksomhed efter nye og moderne rammer, og kunne I tænke jer at blive en del af fælleskabet på den gamle bryggerigrund? Så er de fleksible og åbne kontorlokaler i Forchhammer Hus måske noget for jer. Her får du kontorlokaler lige ved siden af den livlige Kildepladsen med flere butikker og restauranter heriblandt Aamanns Genbo. Du kan læse mere om Forchhammer Hus lige her.

Få et overblik over virksomhederne, der er flyttet til Carlsberg Byen -

Store og små virksomheder er allerede flyttet til den historiske bryggerigrund. Blandt andet har Visma kontordomicil Emil Christian Hansen Hus, Estée Lauder Companies har deres nordiske hovedsæde i Mineralvandshuset og teleselskabet 3 og omtrent 500 ansatte har hjemme i Bønecke Hus – blot for at nævne nogle få. Se alle virksomhederne i Carlsberg Byen her

Få et kontor som ingen andre -

Leder I efter nye kontorlokaler i midten af København? I Carlsberg Byen får I et levende byliv udenfor døren og en moderne arbejdsplads, som er nem og hurtig at komme til og fra.
Se ledige kontorlokaler
Åbent kontorlokale i Forchhammer Hus