KONTOR I CARLSBERG BYEN? Se mulighederne her

Mineralvandshuset er solgt

Det amerikanske kosmetikbrand Estée Lauder Companies har i dag deres nordiske hovedsæde i Mineralvandshuset.
Lige ved siden af J.C. Jacobsens Have, Mineralvandsfabrikken og De Hængende Haver ligger det smukke Mineralvandshuset, der er tegnet af Dorte Mandrup Arkitekter.

I kontorlokalerne i den smukke ejendom har Estée Lauder Companies i dag deres nordiske hovedsæde, hvor de har samlet omtrent 135 medarbejdere.

Foruden en række historiske bygninger tæller Estée Lauder Companies nye naboer også mange spændende virksomheder i området, og senere på året flytter teleselskabet 3 ind i Bønecke Hus - lige ved siden af Mineralvandshuset.

Leder jeres virksomhed efter nye og moderne rammer, og kunne I tænke jer at blive en del af fælleskabet på den gamle bryggerigrund? Så er de fleksible og åbne kontorlokaler i Forchhammer Hus måske noget for jer.

Åbent kontorlokale i Forchhammer Hus

Erhvervsleje i Københavns nye bykvarter

I Carlsberg Byen har vi et bredt udvalg af unikke lokaler til leje, hvad enten det er et nyt, spændende cafékoncept, butikskoncept eller nye rammer til kontoret. Mulighederne er mange i Københavns nye bydel, hvor kulturarv og ny arkitektur smelter sammen. Læs mere om mulighederne her

Få et kontor som ingen andre -

Leder I efter nye kontorlokaler i midten af København? I Carlsberg Byen får I et levende byliv udenfor døren og en moderne arbejdsplads, som er nem og hurtig at komme til og fra.
Se ledige kontorlokaler
Eksteriør Theodora Hus kontor
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.