Ottilia Hus er udlejet

Alle kontorlejemål i Ottilia Hus er i dag udlejet, men blot få meter væk fra ejendommen finder du indflytningsklare og rå kontorlokaler.

Ottilia Hus ligger i bykvarterets nordvestlige del, der læner sig op ad Frederiksberg, lige ud til pladsen Bag Elefanterne omkranset af historiske bygninger.

Kontorlokalerne i ejendommen er velegnet til mindre virksomheder, og i dag er de alle udlejet og huser blandt andet Got Ethics, LegalTech og Nybolig.

Blot få meter væk fra Ottilia Hus finder du de indflytningsklare og rå kontorlokaler i Theodora Hus, der passer til små- og mellemstore virksomheder, og du kan læse meget mere om kontorlokalerne i Theodora Hus her.

Få et kontor som ingen andre -

Leder I efter nye kontorlokaler i midten af København? I Carlsberg Byen får I et levende byliv udenfor døren og en moderne arbejdsplads, som er nem og hurtig at komme til og fra.
Se ledige kontorlokaler

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen –

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen Læs om udviklingsplanen for by- og butikslivet