Ottilia Hus

Mangler I den helt rigtige location til jeres kontor, er det sidste kontorlejemål i Ottilia Hus måske noget for jer. Bygningen er centralt placeret med lyse lokaler og gode indretningsmuligheder.

Der er kun et kontorlejemål tilbage i Ottilia Hus, som er klar til indflytning allerede nu. Kontorlejemålet er 163 m2 og ligger i bygningens stueplan, som giver god eksponering til gaden.

Beliggenheden er central og fra kontoret er der adgang til pladsen, Bag Elefanterne, som bliver en af Carlsberg Byens smukkeste pladser. Tegnestuen Vandkunsten har sørget for, at den ydre såvel som den indre æstetik er i top med blandt andet gode indretningsmuligheder.

Med over 8.000 beboere, 12.000 arbejdspladser og 11.000 studerede, 58 butikker, 36 restauranter, parker, kulturaktiviteter, S-togsstation og underjordiske parkeringspladser bliver Carlsberg Byen en pulserende bydel, der er nem at komme til og fra, og som tiltrækker både attraktive kunder og medarbejdere.
Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 30 55 11 28
  • Tak for din henvendelse
  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Åbent kontor i Brygmester Hus

Få et kontor som ingen andre -

Leder I efter nye kontorlokaler i midten af København? I Carlsberg Byen får I et levende byliv udenfor døren og en moderne arbejdsplads, som er nem og hurtig at komme til og fra.
Se ledige kontorlokaler

Livet i og uden for bygningerne -

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter. Med baggrund i fire grundsten kommer Carlsberg Byen til at bestå af ti forskellige zoner, der hver især har forskellige formål og temaer.

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.