Månedens boliger: Find dit kommende hjem

I Københavns nye bykvarter finder lejligheder i imponerende tårne, historiske bygninger og hyggelige karréer, og træder du ud ad døren fra dit kommende hjem, bliver du mødt af et levende byliv. Kom med indenfor i fem udvalgte boliger her.

4v'er med walk-in og to værelsesafdelinger

Leder du efter en 4-værelses bolig med plads til familien, er denne bolig noget for dig. Den optimerede bolig rummer et moderne badeværelse, to værelsesafdelinger og en kombineret stue og køkken med adgang til en vestvendt altan, hvor du kan nyde aftensolen.

Se plantegning og pris her

5v'er med stort opholdsrum

Højdepunktet i denne 5-værelses bolig er den store kombinerede køkken og stue, der binder lejlighedens to værelsesafdelinger sammen. Boligen rummer desuden en praktisk entré, en sydvendt altan, mens hver værelsesafdeling har sit eget badeværelse. Kom med indenfor her

Stor 2v'er på 26. etage

Skyd de store panoramavinduer til side og nyd det imponerende syn over byens tage i denne højtbeliggende 2-værelses bolig, hvor der er masser af kvadratmeter at boltre sig på.

3v'er med ekstraordinær terrasse

I den smukke karré Nebelong Hus finder du denne 3-værelses bolig med en stor terrasse, hvor der er plads til både venner og familie, en lille urtehave eller et sted, hvor sommerens solstråler kan nydes i fred og ro.

Se plantegning og pris her
Projektbolig København terrasse Nebelong Hus
Projektbolig Vesterbro tårn

3v'er i 100 meters højde

Denne 3-værelses bolig finder du på toppen af en af Københavns højeste beboelsesejendomme; Høffdings Tårn, der har hjemme lige ved historiske allé Ny Carlsberg Vej med fredede brosten og træer.

Kom med indenfor i tårnet

Kom til åbent hus på søndag - 

Hver søndag kan du få et overblik over boligerne i Carlsberg Byen, når vores ejendomsmæglere står klar til at hjælpe dig med at finde din drømmebolig.

Se åbningstiderne her