Månedens boliger: Find dit kommende hjem

I Københavns nye bykvarter finder lejligheder i imponerende tårne, historiske bygninger og hyggelige karréer, og træder du ud ad døren fra dit kommende hjem, bliver du mødt af et levende byliv. Kom med indenfor i fem udvalgte boliger her.

Optimeret 4v'er med sydvendt altan -

Leder du efter en 4-værelses bolig med plads til familien, er denne bolig noget for dig. Den optimerede bolig rummer et moderne badeværelse, to værelsesafdelinger og en kombineret stue og køkken med adgang  til en sydvendt hyggelig altan.

Se plantegning og pris her

Stor 3v'er på 20. etage -

Skyd de store panoramavinduer til side og nyd det imponerende syn over byens tage i denne højtbeliggende bolig, hvor der er masser af kvadratmeter at boltre sig på. Se den indflytningsklare bolig her

2v'er i to plan -

Det er kun én fredet bygning på den historiske bryggerigrund, der bliver indrettet til beboelse, og det er ikoniske Mineralvandsfabrikken fra 1920’erne, hvor du finder denne enestående bolig i to plan. Se den indflytningsklare bolig her

5v'er med to værelsesafdelinger -

I den smukke karré Nebelong Hus finder du denne 5-værelses bolig med plads til hele familien. Det kombinerede køkken og stue bliver familiens samlingspunkt og forbinder de to værelsesafdelinger.

Se plantegning og pris her
Nebelong Hus projektsalg Vesterbro
Bolig til salg tårn udsigt Carlsberg Byen

4v'er i 100 meter højt tårn

Denne 4-værelses bolig finder du i en af Københavns højeste beboelsesejendomme; Høffdings Tårn, der har hjemme lige ved historiske allé Ny Carlsberg Vej med fredede brosten og træer.

Kom med indenfor i tårnet

Kom til åbent hus på søndag - 

Hver søndag kan du få et overblik over boligerne i Carlsberg Byen, når vores ejendomsmæglere står klar til at hjælpe dig med at finde din drømmebolig.

Se åbningstiderne her