Nye boliger i Carlsberg Byen: Dahlerups Tårn

17. august 2018
Nu kommer nye boliger til salg i Carlsberg Byen: Dahlerups Tårn bliver 80 meter højt og får i alt 100 nye boliger med fantastisk udsigt over København. Salget deles op i to etaper, og de første 50 boliger kommer på markedet d. 26. august, hvor du kan reservere din drømmebolig til premieren i Carlsberg Byens showroom.

Dahlerups Tårn ligger på toppen af bakken i den hyggelige del af bykvarteret, der er omkranset af historiske bygninger. Her får man byens bedste udsigt, uanset hvilken bolig man vælger. Det 80 meter høje tårn er nemlig placeret direkte ud til Carl Jacobsens Have med udsigt til Søndermarken, Carlsberg-laboratoriet og Frederiksberg.

Boligerne i Dahlerups Tårn ligger fra 4. til 23. sal, og får i alt 100 boliger med 2 - 5 værelser i størrelser fra 53 - 122 m² - alle med enten altan, tagterrasse eller fransk altan, så der bliver god mulighed for at nyde den spektakulære udsigt.

Tårnet er tegnet af Schmidt Hammer Lassen Architechts, som bruger de varme, røde nuancer i tårnets facader til at skabe en visuel sammenhæng med den øvrige del af byggeriet: Karréen Caroline Hus, som bliver en blanding af boliger, erhverv og detailhandel.

Hele byen for foden af tårnet

Det nye tårn får en central beliggenhed ud til Ottilia Jacobsens Plads, der bliver et indbydende og rekreativt byrum med plads til ophold og leg, og i tårnets stueetage kommer café, restaurant og en hyggelig lobby. Det fælles gårdrum bliver desuden grønt og frodigt.

Priserne på boligerne i Dahlerups Tårn starter fra 3.045.000 kr. Hold øje her på siden, hvor du i slutningen af næste uge kan klikke dig rundt i alle boligerne, se salgsopstillinger, priser, billeder og plantegninger, m.m. på projektsiden.

Premiere på 1. etape

Kom med til premieren på de nye boliger i vores showroom i den gamle Maskincentral på Pasteursvej 7, d. 26. august kl. 13 - 15, og hør endnu mere om det nye tårn og de skønne boliger.

OBS! Ejerudgiften vil foreligge, når vi åbner dørene d. 26. august.

Dahlerups Tårn har en meget eksklusiv beliggenhed med god plads, grønne områder og smukke, fredede nabobygninger.
Mads Kaltoft, partner, Schmidt Hammer Lassen Architects

Et bykvarter med alt, du har brug for -

Få et overblik over kvarteret lige her: Daginstitutioner, uddannelsessteder, butikker og en guide til en dag i Carlsberg Byen. Få overblik over byen her

Dit, mit og vores bykvarter -

Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket. Kom tæt på kvarteret