Udsolgt ejendom: rahbek hus ii

1. november 2018
Nu kan vi meddele, at alle boliger i den populære ejendom Rahbek Hus II er udsolgt! Er du også interesseret i at bo på den gamle bryggerigrund, så læs med her. 
I forlængelse af populære og udsolgte Rahbek Hus ligger Rahbek Hus II, som vi nu også kan melde helt udsolgt. Disse to populære ejendomme har beliggenhed i Carlsberg Byens nordlige ende, der grænser sig op til Frederiksberg på den ene side og har historiske Humleby på den anden side. Omgivet af grønne områder er Rahbek Hus II oplagt til børnefamilier og folk, der nyder en rolig, grøn udsigt. Derudover er nærmeste naboer det bevaringsværdige Halmlageret og kommende Thorvald Bindesbøll Plads.

Vil du også bo i det frederiksbergske, grønne hjørne af Københavns nye bykvarter, så læs mere om Heiberg Huse, Bindesbøll Hus eller Scherfig Hus, hvor der stadig er enkelte boliger tilbage.

Er du interesseret i at læse mere om de kommende projekter i Carlsberg Byen, kigger du efter en indflytningsklar bolig eller vil du skabe dig et overblik over området, så klik dig rundt i det interaktive kort her og få overblik over de mange muligheder.

Et bykvarter med alt, du har brug for -

Få et overblik over kvarteret lige her: Daginstitutioner, uddannelsessteder, butikker og en guide til en dag i Carlsberg Byen. Få overblik over byen her

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem?

Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse, der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør. Få info om nye boliger før alle andre