Udsolgt ejendom: rahbek hus ii

1. november 2018
Nu kan vi meddele, at alle boliger i den populære ejendom Rahbek Hus II er udsolgt! Er du også interesseret i at bo på den gamle bryggerigrund, så læs med her. 

I forlængelse af populære og udsolgte Rahbek Hus ligger Rahbek Hus II, som vi nu også kan melde helt udsolgt. Disse to populære ejendomme har beliggenhed i Carlsberg Byens nordlige ende, der grænser sig op til Frederiksberg på den ene side og har historiske Humleby på den anden side. Omgivet af grønne områder er Rahbek Hus II oplagt til børnefamilier og folk, der nyder en rolig, grøn udsigt. Derudover er nærmeste naboer det bevaringsværdige Halmlageret og kommende Thorvald Bindesbøll Plads.

Vil du også bo i det frederiksbergske, grønne hjørne af Københavns nye bykvarter, så læs mere om Heiberg Huse, Bindesbøll Hus eller Scherfig Hus, hvor der stadig er enkelte boliger tilbage.

Er du interesseret i at læse mere om de kommende projekter i Carlsberg Byen, kigger du efter en indflytningsklar bolig eller vil du skabe dig et overblik over området, så klik dig rundt i det interaktive kort her og få overblik over de mange muligheder.

Kom til åbent hus på søndag - Hver søndag kan du kigge forbi til åbent hus i vores showroom i den gamle Maskincentral, hvor vores boligrådgivere står klar til at hjælpe med spørgsmål om både boligerne og bykvarteret. Du kan også prøve vores interaktive kort eller virtual reality. Få åbningstider og adresser her.

Læs mere om åbent hus

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem? Måske drømmer du om et stort køkkenalrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen have, terrasse eller et rækkehus, der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør.

Skriv dig op i vores køberkartotek
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.