KONTOR I CARLSBERG BYEN? Se mulighederne her

Halmlageret er solgt

Halmlageret har tidligere fungeret som både halmlager, tapperihal og truck-skole. I dag huser den historiske bygning fitness og lægehus.

Midt på Thorvald Bindesbøll Plads - på grænsen til Frederiksberg - ligger det bevaringsværdige Halmlageret, der engang fungerede som tapperihal, truckskole halmlager.

I dag er bygningen er solgt og huser et helt nyt fitnesscenter samt lægehus i det karakteristiske Halmlageret med sit store buede tag og tændehvælv på førstesalen.

udsigt over carlsberg byen

Erhvervsleje i Københavns nye bykvarter -

I Carlsberg Byen har vi et bredt udvalg af unikke lokaler til leje, hvad enten det er et nyt, spændende cafékoncept, butikskoncept eller nye rammer til kontoret. Mulighederne er mange i Københavns nye bydel, hvor kulturarv og ny arkitektur smelter sammen. Læs mere om mulighederne her

Livet i og uden for bygningerne -

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter. Med baggrund i fire grundsten kommer Carlsberg Byen til at bestå af ti forskellige zoner, der hver især har forskellige formål og temaer.

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.