KONTOR I CARLSBERG BYEN? Se mulighederne her

Halmlageret er solgt

Halmlageret har tidligere fungeret som både halmlager, tapperihal og truck-skole. I dag huser den historiske bygning fitness og lægehus.

Midt på Thorvald Bindesbøll Plads - på grænsen til Frederiksberg - ligger det bevaringsværdige Halmlageret, der engang fungerede som tapperihal, truckskole halmlager.

I dag er bygningen er solgt og huser et helt nyt fitnesscenter samt lægehus i det karakteristiske Halmlageret med sit store buede tag og tændehvælv på førstesalen.

udsigt over carlsberg byen

Erhvervsleje i Københavns nye bykvarter -

I Carlsberg Byen har vi et bredt udvalg af unikke lokaler til leje, hvad enten det er et nyt, spændende cafékoncept, butikskoncept eller nye rammer til kontoret. Mulighederne er mange i Københavns nye bydel, hvor kulturarv og ny arkitektur smelter sammen. Læs mere om mulighederne her

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen –

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen Læs om udviklingsplanen for by- og butikslivet i Carlsberg Byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.