KONTOR I CARLSBERG BYEN? Se mulighederne her

Halmlageret er solgt

Halmlageret har tidligere fungeret som både halmlager, tapperihal og truck-skole. I dag huser den historiske bygning både fitness og lægehus.
Midt på Thorvald Bindesbøll Plads - på grænsen til Frederiksberg - ligger det bevaringsværdige Halmlageret, der engang fungerede som tapperihal, truckskole og halmlager.

I dag er bygningen er solgt og huser et helt nyt fitnesscenter samt lægehus i det karakteristiske bygning med det store, buede tag og tøndehvælv på førstesalen.  

udsigt over carlsberg byen

Verdens bedste masterplan -

I 2009 vandt den danske tegnestue Entasis den største internationale arkitekturpris for verdens bedste masterplanen i udviklingen af Carlsberg Byen fra gammel bryggerigrund til københavnsk bydel. Hvert et byrum, hver en sten, hvert et træ, hver en følelse og hver en tanke om det nye byrum er tænkt, og det er udgangspunktet for udviklingen af Københavns nye bydel: Carlsberg Byen. Læs om tankerne bag kvarteret her

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen –

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen Læs om udviklingsplanen for by- og butikslivet