Halmlageret i Carlsberg Byen

Halmlageret

Halmlageret, som er en af kvarterets smukke, bevaringsværdige bygninger med masser af historie, er for virksomheder, der ønsker at bidrage til kulturen i København.

Det var Tyge Hvass, der tilbage i 1949 designende Halmlageret. Den unikke bygning med røde mursten fungerede oprindeligt som bryggerigrundens flaskefabrik, der var så effektiv, at man tappede flere end 10.000 flasker i timen. I kølvandet på teknologiske fremskridt blev Halmlagerets formål ændret: I 1970'erne brugte de ansatte på bryggeriet Halmlageret som truckskole, hvor de lærte at køre med lastvogn, og i årene efter har bygningen fungeret som halmdepot til Carlsbergs mange bryggerheste. Det er i øvrigt den anvendelse, der har givet bygningen navnet Halmlageret.

her er dine muligheder

I dag er Halmlageret dedikeret til kulturelle formål. 75 procent af bygningens volumen favne kultur, idræt, institution eller fælles anlæg. Bygningen er i to etager, der er kendetegnet ved den karakteristiske arkitektur og den store 1. sal med højt til loftet, hvor lyset strømmer ind.

  • 1.975 m2
  • 75 % af bygningen er dedikeret til kulturelle formål: kultur, idræt, institution eller fælles faciliteter for området.

Grib muligheden. Vær med til at give den ikoniske og bevaringsværdige bygning nyt liv som kulturelt samlingspunkt i det nye bykvarter.

Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 30 55 11 28
  • Tak for din henvendelse
  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Halmlageret i Carlsberg Byen

Historien om Halmlageret -

Læs om Halmlagerets historie og dets mange spændende funktioner gennem tiden. Læs historien

Når fortid, nutid og fremtid forenes -

Carlsberg blev grundlagt i 1847 af den visionære brygger J.C. Jacobsen, som dermed lagde grundstenen til en moderne dansk bryggerivirksomhed. Men der er meget mere historie at hente. Her kan du få styr på de vigtigste fakta om bryggeriet, der på mange måder har formet det fundament, Københavns nye bykvarter bygger på.  Mærk historiens vingesus
udsigt over carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.