Nye boliger: Fristrup Hus

26. februar 2019
I Fristrup Hus bor du i det rolige hjørne af Carlsberg Byen ved Rahbeks Allé, og du får skønne Kammas Have som nærmeste nabo mod vest, det fredede Halmlageret mod øst og med en hyggelig grøn gård i midten af ejendommen. 

I det nordlige hjørne af Carlsberg Byen ligger en lille, grøn oase: Kammas Have. Den historiske have er med sine slyngende stiforløb, træer, buske og græsser et af bykvarterets største grønne åndehuller. Og det er lige her, at Fristrup Hus nu bliver opført.

Den nordlige del af bykvarteret har haft nogle meget populære projekter i Carlsberg Byen, og der er kun få boliger tilbage i området. Når boligerne i Fristrup Hus er klar til indflytning i medio 2021, er det derfor med masser af naboer og liv på gaderne.

Alle lejlighederne fra første sal og op i Fristrup Hus har egen altan - nogle har endda to eller tre - og mange af boligerne på 4. og 5. sal har egne private tagterrasser med en unik udsigt over byen. Størstedelen af boligerne i stueplan har deres egen terrasse ind mod den hyggelige gård eller ud mod den skønne, grønne Kammas Have. Mange af boligerne har desuden to badeværelser.

De nye boliger i Fristrup Hus varierer fra 47-174 m2, og priserne starter fra 2.595.000 kr. Planløsningerne er lavet med fokus på at få den mest optimale rumfordeling og på at udnytte alle kvadratmeter bedst muligt, så der er gode køkken-alrum og stuer med plads til at skabe gode stunder med venner og familie.

Søndag d. 3/3 kl. 13-15 skyder vi premieren på Fristrup Hus i gang i vores showroom på Pasteursvej 7, 1799 København V. Kom forbi til en snak med vores boligrådgivere, som kan fortælle meget mere om boliger, området og projektsalg.

Et bykvarter med alt, du har brug for -

Få et overblik over kvarteret lige her: Daginstitutioner, uddannelsessteder, butikker og en guide til en dag i Carlsberg Byen. Få overblik over byen her

Gå på opdagelse i Carlsberg Byen - 

I vores interaktive kort over Carlsberg Byen kan du klikke dig rundt og få overblik over, hvor du finder butikker, spisesteder, byrum og legepladser og meget mere. Klik dig rundt i kortet her
udsigt over carlsberg byen

Byrum i Carlsberg Byen -

Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen, og mange af dem står allerede klar nu. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund. Se de 25 byrum

Dit, mit og vores bykvarter -

Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket. Kom tæt på kvarteret