Carlsberg Byens rådhusplads står færdig

26. maj 2020
Bryggernes Plads, Carlsberg Byens "rådhusplads", står nu færdig, og vi er glade for allerede nu at se masser af liv på pladsen, der er omgivet af nye, gamle, historiske og gyldne bygninger og detaljer.

Når solens stråler i disse dage rammer Bryggernes Plads, kommer det åbne byrum virkelig til sin ret: De mange gyldne detaljer spejler tilbage, og springvandet giver de mange mennesker, der samler sig på den smukke plads, en frisk, kølig brise. 

Kom forbi og nyd de historiske omgivelser, besøg smukke Hotel Ottilia, der netop har vundet prisen som Københavns smukkeste bygning, hent kaffe to-go hos Carls Øl- & Spisehus, snup verdens bedste burger fra Gasoline Grill eller hent din egen økologiske høst fra Fællesgro hver uge på pladsen.

Der er mange gode grunde til at lægge vejen forbi Bryggernes Plads, som nemlig nu står færdig; de sidste brosten er lagt, de sidste grønne træer langs flotte Theodora Hus er plantet, og de flotte bybænke er sat op og indbyder til en rolig stund midt i byen.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Bryggernes Plads hele sommeren.

Byrum i Carlsberg Byen -

Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen, og mange af dem står allerede klar nu. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund. Se de 25 byrum

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her