Vogelius Tårn 3 værelses lejlighed Vesterbro

De sidste boliger er sat til salg - for nu

13. maj 2021
Hvis du drømmer om at flytte til Carlsberg Byen, er det nu, du skal slå til. Der bliver nemlig ikke sat flere boliger til salg foreløbig.
For nylig startede salget af de sidste boliger i Vogelius Tårn, og det er en salgsstart, der også markerer en slutning. De 35 lejligheder i de 80 meter høje tårn var de sidste, som bliver sat til salg i etape to af byggeriet i Carlsberg Byen.

Det betyder, at hvis du gerne vil bo i åndehullet mellem Frederiksberg, Vesterbro og Valby, er det nu, du skal slå til. De sidste projekter i Københavns nye bykvarter er nemlig under projektering og har indflytning i 2024, men det er endnu ikke planlagt, hvornår de sættes til salg.

I Vogelius Tårn er lejlighederne klar til indflytning allerede i 2022. Fra foden af tårnet er du kun få minutter fra caféerne på Kildepladsen og bykvarterets største grønne park, J.C. Jacobsens Have. Hvis det lyder som noget for dig, kan du se de moderne, lyse lejligheder lige her.

I Kjeldahl Hus er der netop også blevet sat nye boliger til salg, og her kan du også allerede flytte ind om under ét år. Her kommer du til at bo overfor for to af Carlsberg Byens mest berømte bygninger: Den fredede Mineralvandsfabrik fra 1920'erne og de præmierede Forskerboligerne. Du kan se de skønne lejligheder i Kjeldahl hus lige her.

Der er også mange andre spændende projekter til salg på den gamle bryggerigrund, og du kan danne dig et overblik over dem alle og finde din drømmebolig her.

Kjeldahl Hus projektsalg lejlighed stor altan

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem?

Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse, der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør. Få info om nye boliger før alle andre

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentralen, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus
Nybyggeri indretning soveværelse udsigt Søndermarken
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.