Det sker i december i Carlsberg Byen

1. december 2021
Kom i den helt rette julestemning på den gamle bryggerigrund, hvor der er flere julearrangementer.
Gløgg, juletræssalg og julemarked. I Carlsberg Byen varmer vi op til d. 24. december med masser af gode juleoplevelser. 


JULEMARKED PÅ BRYGGERNES PLADS
Søndag d. 5. december inviterer Gasoline Grill til et amerikansk inspireret julemarked. Glem alt om den traditionelle julemad og glæd dig blandt andet til burgere, lobster rolls fra Hooked, tacos fra Hija de Sánchez og selvfølgelig juleøl. Her vil være overdækkede siddepladser og bål i tønder, hvor børnene kan riste skumfiduser over den åbne ild.

Hvor: Bryggernes Plads
Hvornår: Søndag d. 5. december fra kl. 10-18

 

JULETRÆSSALG PÅ KØBKES PLADS
For mange er julen fyldt med traditioner, og i Carlsberg Byen er det ingen undtagelse. Julen sænker sig først rigtig på den gamle bryggerigrund, når Jul Til Døren stiller juletræer op på Købkes Plads, og det gør de heldigvis også igen i år.

Hvor: Købkes Plads
Hvornår: Hver fredag fra kl. 12-18 samt hver lørdag og søndag fra kl. 10-18. Ekstra åbent d. 20., 21. og 22. december fra kl. 12-18

 

JULEHYGGE PÅ CARLS ØL- OG SPISEHUS
Carls Øl- og Spisehus er der selvfølgelig rig mulighed for at komme i julestemning med lækre juleøl, men hver dag brygger de også deres egen glögg. Derudover er der hver fredag og lørdag en DJ, som sørger for den helt rette atmosfære i den ombyggede maltsilo.

Hvor: Carls Øl- og Spisehus
Hvornår: Mandag til torsdag fra kl. 10-24.00 samt fredag og lørdag fra kl. 10-02, hvor der vil være DJ fra kl. 16. Søndag er der åbent fra kl. 10-15.30

Find julegaverne i Carlsberg Byen

En smuk designerlampe, en afslappende tur i de termiske bade eller et staffeli til den kreative. Forkæl dine nærmeste med en julegave fra en af Carlsberg Byens butikker.

Se butikkerne her

Byrum i Carlsberg Byen -

Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund. Se de 25 byrum
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.