Det sker i december i Carlsberg Byen

1. december 2022
Se nogle af oplevelserne, der venter i december på den historiske bryggerigrund.
Gløgg, juletræssalg og julehygge. I Carlsberg Byen bliver der varmet op til juleaften med masser af hyggelige oplevelser i løbet af måneden, og du kan se et udvalg af begivenhederne herunder.

JULETRÆSSALG PÅ KØBKES PLADS

For mange er julen fyldt med traditioner, og i Carlsberg Byen er det ingen undtagelse. Julen sænker sig først rigtig på den gamle bryggerigrund, når du kan hente dit juletræ hos Jul til Døren på Købkes Plads.

Hvor: Jul til Døren, Købkes Plads
Hvornår: Hverdage kl. 12-18 og i weekender fra kl. 10-18.

SLURP RAMEN JOINT POP-UP HOS Kõnã

Ikke nok med at den tidligere Noma-kok Philipp Inreiter står bag Kõnã, så har han også været med til at opbygge det populære Slurp Ramen Joint på Nansensgade. Og netop Slurp Ramen Joint kommer på besøg i Carlsberg Byen d. 5. og 12. december, hvor du kan varme dig på måske byens bedste ramen i vinterkulden.

Hvor: Kõnã, Bag Elefanterne 15
Hvornår: Mandag d. 5. og 12. december.

GAFFA FOTO AWARDS OG LIVE JAZZ PÅ HOTEL OTTILIA

Et billede kan forevige et musikminde, hvor følelser, udtryk og oplevelse bliver gemt fra et magisk splitsekund med blot et enkelt klik. Og netop de magiske oplevelser kan du se på Hotel Ottilia, hvor både vindere af og nominerede til Gaffa Foto Awards er udstillet til og med 23. december. Derudover kan du i dag, d. 1. december, kl. 16.00 nyde lyden af Malene Kjærdgaard – en af de nyeste stjerner på jazz-scenen – helt gratis.

Hvor: Hotel Ottilia, Bryggernes Plads 7
Hvornår: Fotoudstilling Gaffa Foto Awards: Til og med d. 23. december. Live concert med Malene Kjærdgaard: Torsdag d. 1. december kl. 16.00-18.00.

HAPPY HOUR HOS NYÅBNEDE SOULS

For nyligt slog den veganske restaurant Souls dørene op, og nu får du endnu en grund til at besøge den anmelderroste restaurant. Hver fredag fra kl. 16-18, er der nemlig happy hour, hvor alle øl fra Mikkeller koster 40 kr. og alle cocktails koster 75 kr., mens der er 20 % på udvalget af vin.

Hvor: Souls, Købkes Plads 34
Hvornår: Hver fredag fra kl. 16-18.

JULEHYGGE PÅ CARLS ØL- OG SPISEHUS

Carls Øl- og Spisehus er der selvfølgelig rig mulighed for at komme i julestemning med lækre juleøl, men her har du også mulighed for smage deres hjemmelave gløgg eller forkæle ganen med julemad.

Hvor: Carls Øl- og Spisehus, Bag Elefanterne 20
Hvornår: Mandag til torsdag fra kl. 11.30-22.30, fredag samt lørdag fra kl. 11.30-24.00 og søndag er der åbent fra kl. 11.30-15.30.

Find julegaverne i Carlsberg Byen

En smuk designerlampe, en afslappende tur i de termiske bade eller et staffeli til den kreative. Forkæl dine nærmeste med en julegave fra en af Carlsberg Byens butikker.

Se butikkerne her

Byrum i Carlsberg Byen -

Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen, og mange af dem står allerede klar nu. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund. Se de 25 byrum