Henrik Vibskov åbner Archive Boutique i Carlsberg Byen

10. februar 2022
Nu kan du købe designs fra multikunstneren Henrik Vibskovs tidligere kollektioner, samples og kreative eksperimenter i den nye butik i Carlsberg Byen, der er den første butik i rækken på den kommende High Street.

Siden 2018 har modedesigner og multikunstneren Henrik Vibskov haft studio og butik i Carlsberg Byen. Nu er både studio og butik rykket over på den anden side af vejen til adressen Olivia Hansens Gade 1, hvor butikken også har fået nyt liv. Her er nemlig fra torsdag til søndag hver uge åbent for Henrik Vibskov Archive Boutique, hvor du kan shoppe kreationer fra tidligere kollektioner, arkiv-pieces, samples, prints i rammer samt forskellige eksperimenter fra den danske designer.

Den nye butik har ikoniske Kridttårnet som nærmeste nabo, hvor galleri von Bartha åbnede i december, og de to aktører har således åbnet de første lokationer på den nye High Street i Carlsberg Byen.

High Street kommer til at strække sig fra Bryggernes Plads og ned til Bohrsgade, hvor bl.a. historiske Mineralvandsfabrikken ligger, og over de næste par år, arbejder Udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S sammen med design- og arkitektvirksomheden BRIQ på at finde de rette brands, der skal åbne for spændende butikskoncepter i lokalerne.

Se åbningstider for Henrik Vibskov Archive Boutique her.

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets butikker og oplevelser lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, prisvindende surdejspizzaer, roof top-restaurant, ikonisk smørrebrød, vinbar, italiensk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere
Lampemesteren Carlsberg Byen