Steenstrup Hus Fadet Carlsberg Byen

Koncenton åbner kontor i Carlsberg Byen

2. februar 2022
Netværk og nærhed til investorerne er to væsentlige parametre for Koncenton, hvorfor virksomheden nu åbner deres første kontor i København på den historiske bryggerigrund.

I den sydlige del af Carlsberg Byen blot et stenkast væk fra J.C. Jacobsens Have og livlige Bryggernes Plads åbner Koncenton, der er Danmarks største ejendomsinvestor målt på transaktioner, et kontor i Steenstrup Hus.

Koncenton har over 100 ansatte og hovedkontor i Aarhus, men nu vil virksomheden tættere på netværket og investorerne i København. Derfor åbner de deres første kontor i i hovedstaden på den gamle bryggerigrund.

”Carlsberg Byen ligger godt placeret og tilbyder samtidig et indbydende og moderne arbejdsmiljø i et område med en unik og spændende historie. Det vil give os en stærk base og muligheden for en mere markant tilstedeværelse i hovedstaden," udtaler John Sloth, der er investeringsdirektør i Koncenton og fortsætter:

"Samtidig glæder vi os til at blive en del af fællesskabet i Carlsberg Byen og til at kunne bruge hele området til eksempelvis at holde møder på lidt mere utraditionelle lokationer end lige et mødelokale.”

Koncenton er en blandt mange virksomheder, der nu er rykket til Carlsberg Byen, og flere kommer hele tiden til. Sidste år kunne vi blandt andet byde velkommen til den store IT-virksomhed Visma og 900 ansatte, mens Estée Lauder flyttede ind i deres nye nordiske hovedkontor i Mineralvandshuset.

Er jeres virksomhed vokset ud af de nuværende rammer, kan du læse mere om kontorlokalerne i Københavns nye bykvarter her.

Hvem er flyttet ind?

Små og store virksomheder indenfor en masse forskellige brancher har flyttet adresse til Carlsberg Byen, og der kommer hele tiden flere til. Her får du et hurtigt overblik over de kontorvirksomheder, der er rykket ind kvarteret. Hvem bor i Carlsberg Byen?

Verdens bedste masterplan -

I 2009 vandt den danske tegnestue Entasis den største internationale arkitekturpris for verdens bedste masterplanen i udviklingen af Carlsberg Byen fra gammel bryggerigrund til københavnsk bydel. Hvert et byrum, hver en sten, hvert et træ, hver en følelse og hver en tanke om det nye byrum er tænkt, og det er udgangspunktet for udviklingen af Københavns nye bydel: Carlsberg Byen. Læs om tankerne bag kvarteret her