Rothe Hus udsolgt et halvt år før indflytning

7. februar 2022
Årets andet projekt er nu udsolgt. Alle 65 lejligheder i længehuset Rothe Hus er nu solgt, og det sker et halvt år før, de kommende beboere flytter ind.
De kommende beboere i Rothe Hus kan se frem til boliger med grøn udsigt: Længehuset ligger nemlig direkte ud til den historiske J.C. Jacobsens Have, og selvom lejlighederne i ejendommen har et halvt år til indflytning, er den sidste lejlighed solgt.

Rothe Hus rummer 65 lejligheder, og i flere af dem er den store terrænforskel på Valby Bakke udnyttet arkitektonisk med hemse eller ekstra højt til loftet. Størstedelen af boligerne har desuden store glaspartier i forbindelse med en sydvendt altan, terrasse eller tagterrasse, så det grønne bliver en integreret del af lejlighederne.

Mod nord støder lejlighederne op til Fadet, der er et smalt stræde med træer og små pladser, som munder ud i Margrethe Nørlund Bohrs Plads, hvor de kommende beboere kan sidde ude på en af caféerne og drikke en kop kaffe under de japanske kirsebærtræer.

ET ATTRAKTIVT OMRÅDE
Boligerne i og omkring Rothe Hus er særdeles populære. Steenstrup Hus, Mineralvandshuset og nu Rothe Hus er udsolgt, mens mere end 95 % af lejlighederne i det 120 meter høje Pasteurs Tårn er solgt eller reserveret. 

Fadet Byrum Pasteurs Tårn

Et bykvarter med alt, du har brug for -

Få et overblik over kvarteret lige her: Daginstitutioner, uddannelsessteder, butikker og en guide til en dag i Carlsberg Byen. Få overblik over byen her

Boligerne til salg nu -

Den gamle bryggerigrund er i fuld gang med forvandlingen fra industrigrund til et levende bykvarter, hvor mennesker bor, arbejder, studerer og nyder bylivet. I alt opføres 3.100 boliger, og her kan du søge blandt de boliger, der er til salg lige nu. Tag mig til søgesiden
Pasteurs Tårn bolig