Aamanns åbner økologisk madtempel
Adam Aamann åbner nemlig et madtempel i Carlsberg Byen med fokus på verdensklasse smørrebrød, som enten kan nydes som takeaway eller i restauranten, hvor der også vil være et surdejsbageri, en lille café og salg af hjemmelavede delikatessevarer.
”Det har længe været en drøm at samle smørrebrødsrestaurant, takeaway og bageri under ét tag med masser af plads til vores gastronomiske udfoldelser. Et sted hvor vi kan gå i dybden med alt fra surdej til syltede grøntsager og godt pålægshåndværk," fortæller CEO og stifter af Aamanns, Adam Aamann.
DEN FØRSTE RESTAURANT PÅ KILDEPLADSEN
Aamanns kommende madtempel åbner til sommer i Winge Hus, og bliver den første restaurant, der åbner på Kildepladsen i den østlige del af kvarteret.
"Vi kunne ikke have fundet en bedre spiller at åbne pladsen med end Aamanns. Når Kildepladsen åbner samtidig med Aamanns til sommer, bliver det et centralt mødested i Carlsberg Byen, hvor flere restauranter med udeservering og pladsen med sine træer, bænke og legeplads, kommer til at skabe masser af byliv,” siger Jens Nyhus, administrerende direktør i Udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S.
Aamanns har modtaget stor anerkendelse for deres modernisering af det danske smørrebrød, og to af deres restauranter er Michelin-anbefalet i de nordiske lande i 2021.