Træd virtuelt indenfor i de nye boliger i Carls Tårn

15. april 2022
Med vores virtual reality kan du gå rundt i de nye boliger i Carls Tårn og opleve både rumstørrelser og udsigter.

Vi har netop lanceret de første boliger i det 80 meter høje Carls Tårn, og 2. påskedag, d. 18. april, inviterer vi til premieren på de nye boliger i vores showroom i den gamle Maskincentralen.

For at give dig den bedste oplevelse af boligerne, der står klar i april 2025, giver vi mulighed for at træde virtuelt indenfor i to nye boliger med vores virtual reality. Her kan du få oplevelsen af at stå inde i to kommende lejligheder i Carls Tårn: En 4-værelses og en 5-værelses bolig med udsigter fra forskellige højder.

Du kan frit gå rundt i boligerne, nyde den fantastiske udsigt og få en fornemmelse af de omkringliggende byrum. Her kan du ikke bare få en følelse af de kommende udsigter over Frederiksberg, Vesterbro og resten af København, men også over Carlsberg Byen, når den står færdig.

Kunne du tænke dig at opleve boligerne i virtual reality? Så kom forbi åbent hus i den gamle Maskincentralen 2. påskedag kl. 12 - 14.

elefantporten i carlsberg byen

Et bykvarter med alt, du har brug for -

Få et overblik over kvarteret lige her: Daginstitutioner, uddannelsessteder, butikker og en guide til en dag i Carlsberg Byen. Få overblik over byen her

Boliger til salg -

I Carlsberg Byen bygger vi nye projektboliger, og i alt kommer der over 30 forskellige projekter, som løbende sættes til salg. Her kommer mange forskellige typer og størrelser boliger. Få overblikket over de forskellige boligprojekter og læs mere om boligerne her. Se boligerne