Kom til loppemarked i Carlsberg Byen

18. maj 2022
Læg vejen forbi til en solrig dag ved Østen for Humlen, når to beboere inviterer til loppemarked på boldbanen ved Krøyer Hus.
Elsker du at finde loppeguld, så kom forbi og gør et kup i Carlsberg Byen!

Skinner solen over den gamle bryggerigrund, og har du ingen lørdagsplaner d. 28. maj kl. 10.00 - 16.00, kan du lægge vejen forbi Østen for Humlen, hvor to beboere i Carlsberg Byen inviterer til hyggeligt loppemarked på boldbanen foran Krøyer Hus.

Er man alligevel i området, kan vi tippe om søndagsbrunch på Cadence, en frokost på Surt eller Carls Øl- & Spisehus, en burger hos Gasoline Grill eller måske en frisk is hos Alexander's Bistro.

Det er kun muligt at få en bod, hvis man bor i Carlsberg Byen, men alle er naturligvis velkomne  og vi håber at se en masse beboere, naboer og besøgende.

Nyheder -

Bykvarteret er i rivende udvikling, og de gode historier står i kø for at blive fortalt. Her finder du de seneste nyheder fra kvarteret, hvor der hver dag sker nye, spændende ting. Giv mig de seneste nyheder

Byrum i Carlsberg Byen -

Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen, og mange af dem står allerede klar nu. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund. Se de 25 byrum