Carl Hansen & Søn åbner butik i Carlsberg Byen

6. april 2022
Den ikoniske og verdensomspændende danske, familieejede virksomhed, Carl Hansen & Søn, åbner ny flagship store på den gamle bryggerigrund.
Passioneret håndværk, mere end 100 års ikonisk design og traditionelle værdier i en moderne kontekst er nogle af nøgleordene i den danske designvirksomhed Carl Hansen & Søn, der i tre generationer har samlet de bedste og største danske og udenlandske design under ét tag. Den populære virksomhed, der har specialiseret sig i at levere enestående møbelhåndværk, har butikker helt fra Bredgade i København til Paris og Milano til Tokyo og San Francisco - og nu åbner den succesfulde virksomhed endnu en butik i Carlsberg Byen.

Carl Hansen & Søn åbner i efteråret 2022 nemlig sin 2. butik i København – på den gamle bryggerigrund. Designvirksomheden flytter ind i 188 m² i Kjeldahl Hus med store, inviterende vinduespartier og en helt særlig placering. Her kommer butikken bl.a. til at bo ud til Kedelpladsen og designkollektivet Flaskehalsen, som bliver et omdrejningspunkt for livsstil og design i nytænkende butiksuniverser, og med den nye butik udvider den danske virksomhed altså herhjemme:

”Åbningen af vores nye flagship store i Carlsberg Byen markerer endnu en milepæl i vores globale ekspansionsstrategi. Målsætningen er, at så mange mennesker som muligt skal opleve vores kollektion af møbler, lamper, tæpper og accessories samlet under ét tag, og se hvilke kombinationsmuligheder, det giver. Dette ikke for at konkurrere med vores eksisterende forhandlere, men for at vise den samlede kollektion, hvilket der sjældent er plads nok til i forhandlernes butikker," siger Knud Erik Hansen, CEO og 3. generation i familievirksomheden og fortsætter:

"Den smukke beliggenhed i Carlsberg Byen er et godt supplement til vores butik i indre by, og vil gøre det endnu nemmere for vores kunder at besøge os i hovedstadsområdet.” 

IKONISKE OG HISTORISKE NABOER
Lige uden for butiksdøren mærkes det historiske vingesus og mere af netop dét, der karakteriserer Carl Hansen & Søn: I Carlsberg Byen har passioneret og godt håndværk nemlig også været nøgleord i mere end 170 år. Præcis her ligger nogle af Københavns største arkitektoniske vartegn som fx den fredede, transformerede fabrik, Mineralvandsfabrikken, og den historiske Kedelhallen.

På det tidligere hjemsted for det verdensberømte bryggeri ligger allerede det internationale galleri von Bartha, den danske designer Henrik Vibskovs boutique, det verdenskendte spa Aire, en række ualmindeligt anmelderroste restauranter og meget mere. Byliv er nemlig en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og vi gør os hver dag umage med at skabe et bykvarter, der giver tilbage til København. 

Vi glæder os til at byde stort velkommen til Carl Hansen & Søn, når dørene slås op i efteråret 2022.

Nyheder -

Bykvarteret er i rivende udvikling, og de gode historier står i kø for at blive fortalt. Her finder du de seneste nyheder fra kvarteret, hvor der hver dag sker nye, spændende ting. Giv mig de seneste nyheder

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, prisvindende surdejspizzaer, roof top-restaurant, ikonisk smørrebrød, vinbar, italiensk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere
Omakase izakaya Kona restaurant