Gratis kaffe: Nu åbner Coffee Collective i Carlsberg Byen

15. september 2022
Nu åbner Coffee Collective i Carlsberg Byen - og der er gratis kaffe hele dagen!

Fredag d. 16 september slår en helt ny kaffebar dørene op på din gamle bryggerigrund. Og det er ikke bare hvilken som helst kaffebar, men et af Københavns allermest populære af slagsen: Coffee Collective.

Den nye kaffebar åbner i bunden af det 120 meter høje Pasteurs Tårn ud til det hyggelige stræde Fadet. Vælger du at tage kaffen to-go er det oplagt at gå en tur i nærmeste have og besøge bryggerens gamle have, J.C. Jacobsens Have og bryggerhestene, eller tage kaffen med på en historiske rundtår i området.

Bliver du i kaffebaren kan du stadig fornemme det historiske område: Rustikke betonvægge, legende Douglas-møbler og en smuk flisebelagt bar skaber et æstetisk rum omgivet af seks meter høje gulv-til-loft-glasvinduer og sender en smuk hilsen til både de nye og gamle gamle bygninger på området.

For at fejre den nye åbning serverer Coffee Collective gratis kaffe hele dagen kl. 08-18. 

Stort velkommen til!

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, prisvindende surdejspizzaer, roof top-restaurant, ikonisk smørrebrød, vinbar, italiensk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere

Midt mellem - 

God mad er noget, man skal mødes om i Carlsberg Byen. Her æltes og bages det
nybagte brød, spegepølserne hænger til efter modning i vinduet og flammerne fra pizzabrændeovnen lokker folk igennem døren. 
Læs mere her