Sidste chance: Oplev showroomet i den historiske Maskincentralen

23. februar 2023
Carlsberg Byens showroom for boliger får snart ny adresse, og derfor er det sidste chance for at komme til åbent hus i imponerende Maskincentralen nu på søndag d. 26. februar.

I en årrække har den fredede Maskincentralen huset Carlsberg Byens showroom, hvor du hver søndag har haft muligheden for at blive klogere på boligerne i kvarteret til åbent hus.

Nu flytter showroomet, og det betyder, at på søndag d. 26. februar fra kl. 12-14 er det sidste chance for at opleve Carlsberg Byens showroom i den tidligere maskinhal, der bliver prydet af marmorgulve, granitsøjler og ikke mindst imponerende maskiner fra bryggeritiden.

Maskincentralen er solgt til en Green Tech-iværksætter, der er på vej til at etablere et kulturelt samlingspunkt i lokalerne, der engang forsynede hele bryggeriet med køling, lys og kraft til de elektriske motorer.

Nyt showroom på Ny Carlsberg Vej

Drømmer du om at bo i Københavns nye bykvarter, kan du få mere at vide om de nye boliger i det nye showroom, der åbner på Ny Carlsberg Vej 140 – lige ved siden af den ikoniske Elefantporten. Her kan du opleve udvalgte boliger i virtual reality, se materialer og snakke med vores ejendomsmæglere, der står klar til at besvare dine spørgsmål.

Vi gør opmærksom på, at showroomet holder lukket d. 5. marts. Hold dig opdateret om åbningstider m.m. til åbent hus her.

Oplev udvalgte boliger i virtual reality -

Selvom de nye boliger i kvarteret endnu ikke er opført, kan du allerede nu opleve dem. Med virtual reality bliver du taget med i fremtiden i de kommende boliger, hvor du fornemme værelser, stue og ikke mindst den imponerende udsigt.

Læs mere om virtual reality her

Gå på opdagelse i Carlsberg Byen -

I det interaktive kort over Carlsberg Byen kan du klikke dig rundt og få overblik over, hvor du finder butikker, spisesteder, byrum og legepladser og meget mere. Både dem, der allerede er her, og dem, der er på vej.

Prøv det interaktive kort her