Sæt kryds i kalenderen: Nu åbner PP Møbler flagship store

26. maj 2023
Det danske møbelsnedkeri PP Møbler inviterer til åbningen af deres allerførste flagship store i en af Københavns smukkeste bygninger.

Nu er ventetiden næsten forbi.

I 2022 kunne vi løfte sløret for, at PP Møbler kommer til Carlsberg Byen, og onsdag d. 7. juni åbner dørene for første gang til møbelsnedkeriets første flagship store.

Åbningen bliver fejret over flere dage, fra onsdag d. 7. juni til og med fredag d. 9. juni, fra kl. 10-19 med knas og bobler, og det ser Kasper Holst Pedersen, der er 3. generation, ejer og adm. direktør i PP Møbler, frem til:

”Vi glæder os meget til at åbne i Carlsberg Byen og håber på at kunne skabe en helt speciel oplevelse af dansk håndværk og design i verdensklasse med en butik, som er vores arv værdig, og som løfter det samlede kendskab til PP Møbler."

"Åbningen af en flagship store er prikken over i’et i vores strategi, som skal styrke vores kunders mulighed for at opleve det ypperste af dansk møbelkunst. Det er et stort og historisk skridt for os, og det vil én gang for alle give vores hovedstad et sted, hvor vores særegne virke og arv kan udfoldes for et større publikum.”

Nyt skattekammer i historisk bygning

PP Møblers nye og imponerende skattekammer har hjemme en helt særlig bygning på den gamle bryggerigrund: Lagerkælder 3. Den smukke bygning, der har hjemme lige ved siden af Bryggernes Plads, er nemlig prydet med 64 store guldskiver, der skinner om kap med solen.

I dag er den historiske bygning født på ny og huser, foruden PP Møbler, Hotel Ottilia og jakkesætsspecialistens Deerest, mens der også er ét ledigt butikslejemål tilbage i ejendommen.

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets butikker og oplevelser lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her