Fem nomineringer: Carlsberg Byen pryder Byens Bedste

14. august 2023
Tradition tro kårer Berlingske hvert år Byens Bedste, og i Carlsberg Byen finder du nominerede til Byens Bedste restaurant, bager, smørrebrød, burger og bar. Se de nominerede i kvarteret og find ud af, hvordan du stemmer, her.

Berlingske kårer hvert år Byens Bedste for at hylde de steder, der gør København levende og attraktiv at bo i og besøge. Nu har nyhedsmediet offentliggjort årets nominerede, og her er hele fem aktører i Carlsberg Byen blandt de nominerede:

Her, på den gamle bryggerigrund, er det gode håndværk i centrum - ligesom det altid har været. Det gode håndværk var en central del af hverdagen i bryggernes storhedstid, og nu lever deres arv og kærlighed til håndværket videre hos de ambitiøse aktører i Københavns nye bykvarter.

Der er i alt 15 kategorier med hver fem nominerede. Vinderne findes via både brugernes stemmer og Berlingske-juryens, og du kan afgive din stemme på de nominerede aktører i Carlsberg Byen lige her.

Find inspiration til din næste madoplevelse -

Nordisk gourmet, Europas bedste pizzaer, japansk ramen, modernisering af smørrebrød, bagværk i absolut topklasse og meget mere. Gå på opdagelse blandt de mange spisesteder på den gamle bryggerigrund. Se mulighederne her

Skal dit koncept være en del af kvarteret med ambitøse operatører? -

Madscenen i Carlsberg Byen har fokus på innovation i madlavning, kokkekunsten og gastronomien; en destination, hvor smagsløgene ikke keder sig. Her kan du få ekstraordinære madoplevelser, tage inspiration med dig hjem og få lysten til at komme igen efter mere. Se restaurant- og cafélokalerne til leje