Københavnerne har talt: Byens bedste i Carlsberg Byen 

8. september 2023
Det er en stor dag på den gamle bryggerigrund med hele tre aktører kåret som Byen Bedste 2023 af Berlingske. Nu kan du derfor officielt finde byens bedste bager, smørrebrød og burger i Carlsberg Byen. 

D. 14. august kunne vi fortælle den glædelige nyhed at hele fem forskellige aktører i Carlsberg Byen var nomineret til Berlingskes Byens Bedste 2023. I dag er er vinderne blevet offentliggjort og vi kan ikke få armene ned – hele tre aktører har nemlig vundet Byens Bedste 2023 i forskellige kategorier:

Berlingskes Byens Bedste hylder hvert år de steder, der gør København til en levende og attraktiv by at bo i og besøge. Vinderne er kåret på baggrund af både brugernes og Berlingske-juryens stemmer.  

Vi kan ikke være mere stolte over hele fem nomineringer og tre vindere ved dettes års prisuddeling. På den gamle bryggerigrund er det gode håndværk nemlig i centrum – ligesom det altid har været. Det gode håndværk var en central del af hverdagen i bryggernes storhedstid, og arven og kærligheden til håndværket lever nu videre hos de ambitiøse aktører i Københavns nye bykvarter. 

Ud over de tre vindere var Studio nomineret til Byens Bedste Restaurant og Liquo nomineret til Bynes Bedste Bar.

Stort tillykke til både nominerede og vindere!

Kvarterets anmelderroste spisesteder -

Den gamle bryggerigrund rummer en hær af anmelderroste restauranter, der blandt andet tæller Cadence, Surt, Gasoline Grill og Aamanns: Genbo blot for at nævne nogle få, og du kan få et overblik over de anmelderroste spiseseder her. Find inspiration til din næste spiseoplevelse

Skal dit koncept være en del af kvarteret med ambitøse operatører? -

Madscenen i Carlsberg Byen har fokus på innovation i madlavning, kokkekunsten og gastronomien; en destination, hvor smagsløgene ikke keder sig. Her kan du få ekstraordinære madoplevelser, tage inspiration med dig hjem og få lysten til at komme igen efter mere. SE RESTAURANT- OG CAFÉLOKALERNE TIL LEJE