Tempur åbner butik i Carlsberg Byen

31. oktober 2023
Senge- og søvnbutikken Tempur åbner Sleep Store i handelsgaden Flaskehalsen i Carlsberg Byen.

Den lille handelsgade Flaskehalsen i Carlsberg Byen, der er hjem for en helt række af anerkendte kunsthåndværkere, design- og interiøraktører som bl.a. Carl Hansen & Søn, Haastrup Copenhagen, File Under Pop og Stillark, kan nu byde velkommen til endnu et stærkt brand. Vi glæder os nemlig over at kunne byde senge- og søvneksperterne hos Tempur velkommen på den gamle bryggerigrund.

"Vi ser frem til at blive en del af rejsen i Carlsberg Byen og bidrage til de mange oplevelser, bydelen har at tilbyde. Søvn er mere end bare søvn; det er en kritisk faktor for livskvalitet," siger Anja Find fra Tempur, som har en mission om at forbedre danskernes nattesøvn. Butikken i Carlsberg Byen vil tilbyde individuel søvnvejledning samt en række teknologiske hjælpemidler, der kan analysere søvnmønstre og soveværelsesmiljø: 

"En god nattesøvn er påvirket af så mange faktorer, herunder den måde vi tilbringer vores dagtimer. Det er i denne sammenhæng, at vores søvn- og ergonomivejledere kan tilbyde specialiseret rådgivning," tilføjer Anja Find.

Søvnergonomi og lokale events

I butikken vil du bl.a. kunne finde en uddannet søvnergonomiekspert, der hjælper med at finde den rette seng, madras og pude for dig:

"En dårlig sovestilling kan påvirke hele den næste dag og dermed livskvaliteten," forklarer Anja Find, som også glæder sig til at butikken kan invitere til søvnevents, hvor eksperter vil dele nyttig viden om søvnens betydning og give tips til at forbedre din nattesøvn. 

Butikken slår dørene op på Bohrsgade 28-30 d. 5. januar til stor åbningsweekend med goodiebags, workshops, samtale med Pernille Blume og meget mere. Se hele programmet her.

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets butikker og oplevelser lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her