Byliv i Carlsberg Byen

Her ligger Carlsberg Byen

Med charmerende Frederiksberg, rolige Valby og pulserende Vesterbro som naboer er man i godt selskab, når man er et nyt bykvarter. At Carlsberg Byen også er begunstiget med bryggerihistorie og kulturarv er et ekstra stort plus.

Alle veje fører til ...

I smørhullet mellem Frederiksberg, Vesterbro og Valby er Københavns nye bykvarter ved at skyde op. Med bl.a. grønne Søndermarken og historiske Humleby som nærmeste naboer og de fredede og bevaringsværdige bygninger i området mærker man virkelig, at Carlsberg Byen allerede er et helt særligt sted i København.

Uanset hvilken transportform du foretrækker, kommer du nemt til og fra Carlsberg Byen. Du er maksimalt 1 km fra den nærmeste station, for S-toget kører fra Carlsberg Station, og M3 Cityringen har metrostation både på Enghave Plads og på Frederiksberg Allé. Bussen fanger du lige ude på Pile Allé. Har du bil, er der gode parkeringsmuligheder i det nye bykvarter.

Køreturen fra Københavns Lufthavn tager ca. et kvarter, og fra Rådhuspladsen er du hjemme på 10 minutter. Det tager ikke mange minutter mere, hvis du er på cykel, og cyklisterne har generelt gode vilkår med mange stier og overdækket parkering i kvarteret.

Et helt nyt bykvarter med en helt central placering, bygget på en historisk grund med masser af sjæl – dét er et visionært projekt på niveau med det bryggeri, som J.C. Jacobsen anlagde på Valby Bakke for 170 år siden. 
Jens Nyhus, adm. direktør i Carlsberg Byen

Byrum i Carlsberg Byen - Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund.

Se de 25 byrum

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke?  Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter. 

Tilmeld dig her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.