Byliv i Carlsberg Byen

Her ligger Carlsberg Byen

Med charmerende Frederiksberg, rolige Valby og hippe Vesterbro som naboer er man i godt selskab, når man er et nyt bykvarter. At Carlsberg Byen også er begunstiget med bryggerihistorie og kulturarv er et ekstra stort plus.

Alle veje fører til... - Uanset hvilken transportform du foretrækker, kommer du nemt til og fra Carlsberg Byen. S-toget kører fra den nye Carlsberg Station, og om et par år kan du tage metroen enten fra Enghave Plads eller fra Frederiksberg Allé. Du har altså maksimalt 1 km til den nærmeste station, og bussen fanger du lige ude på Pile Allé eller Ny Carlsberg Vej.

Bløde trafikanter kommer først - Har du bil, er der rigtig gode parkeringsmuligheder i det nye kvarter. Men husk at størstedelen af parkeringen i Carlsberg Byen foregår under jorden, for gader og stræder skal nemlig have godt med plads til gående og cyklister, der vælger den to-hjulede frem for bilen. Cyklisterne har generelt gode vilkår med mange stier og overdækket parkering i kvarteret. 

Parkeringsforhold
Et helt nyt bykvarter med en helt central placering, bygget på en historisk grund med masser af sjæl – dét er et visionært projekt på niveau med det bryggeri, som J.C. Jacobsen anlagde på Valby Bakke for 170 år siden. 
Jens Nyhus, adm. direktør i Carlsberg Byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.