rejsegilde i carlsberg byen

køb af lejlighed i carlsberg byen

Når du køber en bolig i Carlsberg Byen, er vi og vores boligrådgivere altid til rådighed for at give dig og din familie en god oplevelse. Her er en kort guide til dig, der overvejer at købe en projektbolig i Carlsberg Byen.
Når du køber en projektlejlighed skal du være opmærksom på, at der typisk går noget tid fra du køber, til du kan flytte ind.

Til gengæld bliver du lejlighedens første beboer, og du har en unik mulighed for at sætte dit eget præg på indretningen af dit nye hjem, hvis du er med tidligt i forløbet.

Her er forløbet helt kort:
  1. Du mødes med en mægler, som fører dig gennem projektet og boligen i detaljer.
  2. Underskrift af købsaftale. Du har 6 dages fortrydelsesret.
  3. Du deponerer købesummen eller stiller en bankgaranti. Du kan vente med at betale hele beløbet til 14 dage før overtagelsen.
  4. Ved afleveringsforretningen gennemgår vi sammen boligen, og du får nøglerne til dit nye hjem.
Du kan læse mere i vores købervejledning
I Carlsberg Byen kræver vi ikke udbetaling – du betaler først, når du har pakket flyttekassen.
Jan S. Hansen, CFO i Carlsberg Byen

Nemt og bekvemt -

Før den første beboer flytter ind, har vi sørget for at stifte en ejerforening, udarbejde vedtægter og lave et budget for foreningen. Vi sørger for, at der er indgået aftaler med administrator og revisor, og at der er lavet en driftsaftale med vicevært og ejendomsinspektør. Læs vejledningen og bliv klogere på, hvordan det foregår, når du vælger at købe bolig i Carlsberg Byen. Hent vejledningen til projektkøb i Carlsberg Byen

Om Carlsberg Byen P/S -

I 2012 blev udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S stiftet, og vi gik straks i gang med arbejdet for at omdanne området til Københavns nye bykvarter med boliger, byrum, butikker, institutioner, byliv, kultur og erhvervslokaler. Alt det der skal til for at skabe et levende kvarter. Læs mere
Mennesker på Tapperitorvet
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.