Køb af lejlighed i carlsberg byen

Når du køber en bolig i Carlsberg Byen, er vi og vores ejendomsmæglere altid til rådighed for at give dig og din familie en god oplevelse. Her er en kort guide til dig, der overvejer at købe en projektbolig i Carlsberg Byen.
Når du køber en projektlejlighed skal du være opmærksom på, at der typisk går noget tid fra du køber, til du kan flytte ind.

Til gengæld bliver du lejlighedens første beboer, og du har en unik mulighed for at sætte dit eget præg på indretningen af dit nye hjem, hvis du er med tidligt i forløbet.

Her er forløbet helt kort:
  1. Du mødes med en mægler, som fører dig gennem projektet og boligen i detaljer.
  2. Underskrift af købsaftale. Du har 6 dages fortrydelsesret.
  3. Du deponerer købesummen eller stiller en bankgaranti. Du kan vente med at betale hele beløbet til 14 dage før overtagelsen.
  4. Ved afleveringsforretningen gennemgår vi sammen boligen, og du får nøglerne til dit nye hjem.
Du kan læse mere i vores købervejledning

Få svar på de oftest stillede spørgsmål -

Parkering, reservationer, købsproces, lejeboliger og meget mere - få svar på de oftest stillede spørgsmål om at købe bolig og at flytte til Carlsberg Byen.

Få svar på dine spørgsmål her

Boligerne til salg nu -

Den gamle bryggerigrund er i fuld gang med forvandlingen fra industrigrund til et levende bykvarter, hvor mennesker bor, arbejder, studerer og nyder bylivet. I alt opføres 3.100 boliger, og her kan du søge blandt de boliger, der er til salg lige nu. Tag mig til søgesiden
Projektbolig i Carlsberg Byen