Bohrs Tårn i Carlsberg Byen

Få 4 indretningstips fra eksperten

Når man lige er flyttet i nybygget lejlighed, kan det tage lidt tid at skabe den helt rigtige stemning. TV-vært og arkitekt MAA, Frederikke Aagaard, kommer her med gode råd til, hvordan du som nyindflyttet sikrer en hjemlig følelse fra dag et.

Tip 1:
Tænk i forskelligartede sanseindtryk og miks af materialer når du indretter hjemmet. Fx kelimtæppe ved en uldsofa, metaller og kakler på væggene i køkkenet.

Tip 2:
Grønne planter er godt for humøret og for indeklimaet, og de fleste nybyggerier har desuden gode altaner med plads til at indrette sin egen oase med større planter.

Tip 3:
Drop sofaarrangementet og leg i stedet med møbler fra forskellige perioder og stilarter, og få dem til at tale sammen fx med harmoniske farvenuancer. Gør også boligen endnu mere personlig med smukke ting, der har høj affektionsværdi. Det kan være fra rejser, noget som børnene har lavet eller en ting du har arvet.

Tip 4:
Pas på med alt for mange rene flader, når du bor i en nybygget lejlighed. I moderne byggeri hvor radiatorer og vandrør er skjulte, kan man godt tillade sig at ”rode” lidt.

Scherfig Hus i Carlsberg Byen

Lev livet i byen - København er populær hos flere og flere danskere, der ønsker at bo side om side med det pulserende byliv. Men hvordan indretter vi os, når flere kommer til? Bliv klog på projektboliger, få tips om nybyggeri og læs fortællinger fra mennesker, der elsker alle byens facetter. 

Læs mere

"Derfor faldt vi for Carlsberg Byen" - Rigtig mange mennesker forelsker sig i området og de nye boliger, og de har alle deres helt egne grunde til, hvorfor Carlsberg Byen er det rigtige for dem. Børnefamilierne har alt, hvad de behøver i gåafstand, andre er glade for arkitekturen og nogle tredje er glade for at flytte i en bolig, der er helt ny og med et minimum af vedligeholdelse.

Mød de kommende beboere
Rejsegilde
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.