Bohrs Tårn i Carlsberg Byen

Få 4 indretningstips fra eksperten

Når man lige er flyttet i nybygget lejlighed, kan det tage lidt tid at skabe den helt rigtige stemning. TV-vært og arkitekt MAA, Frederikke Aagaard, kommer her med gode råd til, hvordan du som nyindflyttet sikrer en hjemlig følelse fra dag et.

Tip 1:
Tænk i forskelligartede sanseindtryk og miks af materialer når du indretter hjemmet. Fx kelimtæppe ved en uldsofa, metaller og kakler på væggene i køkkenet.

Tip 2:
Grønne planter er godt for humøret og for indeklimaet, og de fleste nybyggerier har desuden gode altaner med plads til at indrette sin egen oase med større planter.

Tip 3:
Drop sofaarrangementet og leg i stedet med møbler fra forskellige perioder og stilarter, og få dem til at tale sammen fx med harmoniske farvenuancer. Gør også boligen endnu mere personlig med smukke ting, der har høj affektionsværdi. Det kan være fra rejser, noget som børnene har lavet eller en ting du har arvet.

Tip 4:
Pas på med alt for mange rene flader, når du bor i en nybygget lejlighed. I moderne byggeri hvor radiatorer og vandrør er skjulte, kan man godt tillade sig at ”rode” lidt.

Byrum i Carlsberg Byen -

Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund. Se de 25 byrum

Dit, mit og vores bykvarter -

Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket. Kom tæt på kvarteret
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.