kaffekilden på tapperitorvet i carlsberg byen

Kaffekilden

I Kaffekilden kender de kaffe. Så godt, at der kan gå regulært kaffenørderi i den, når du lægger vejen forbi. Og læg så lige vejen forbi igen, igen og igen, for den tåler nemlig i dén grad et genbesøg.

kaffebar med sjæl og hjertevarme

Her kan du få alt fra den sorteste morgenkaffe to-go til bløde cappucinoer med hjerter på toppen. Alt sammen nydes i caféens fine, rå omgivelser - med en lækker kage på tallerkenen og bløde toner i ørerne. Perfekt til alle os, der ikke kan få nok af god kaffe og hyggelige steder at mødes med vores yndlingsmennesker.

"Når vi byder gæsterne indenfor, er det himmelsk kaffe og vanedannende kager, der er på menuen," fortæller Ibrahim, der er bestyrer i den populære og venlige café. Læg vejen forbi og oplev din nye yndlingscafé for første, anden eller 20. gang. Den tåler nemlig i dén grad et genbesøg.

Adresse

Tapperitorvet 36
1799 København V.
Carlsberg Byen

kaffekilden på tapperitorvet i carlsberg byen
kaffekilden på tapperitorvet i carlsberg byen
big bagel i carlsberg byen

Kultur og byliv - Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring i de mange bygninger og på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej for hele familien, så hold jer opdateret via vores eventkalender.

SE EVENTKALENDEREN

Butik eller café i Carlsberg Byen - Butiks- og cafélivet er i fuld gang og flere og flere ser potentialet i Carlsberg Byen. 17 butikker og 3 caféer har allerede slået dørene op til glæde for lokalområdets mange beboere og besøgende. Der er mange muligheder hvad enten du har butik, showroom, café. Læs mere om de lyse og moderne lokaler her.

Her er mulighederne
megagear på tapperitorvet i carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.