Bohrs Tårn Bohrsgade 2, 29.1 1799 København V Sagsnr. 08-123
139 m² Bruttoareal
29. Etage
2 Rum
Kontantpris
11.995.000,-
Ejerudgifter pr.mnd 5.246,-
Klar til indflytning

BOHRS TÅRN

Lejlighederne i Bohrs Tårn ligger i et pulserende hjørne af Carlsberg Byen: På gadeplan er der liv og mennesker, og i lejlighederne er du helt privat - med en storslået udsigt over alle hjørner af København. Bohrs Tårn bliver et af i alt 9 tårnbygninger i Københavns nye bykvarter.

I Bohrs Tårn ligger i alt 88 fantastiske lejligheder fra 8. - 29. sal med sublim udsigt over København. De store panoramavinduer lader dagslyset strømme frit ind i lejlighederne, og om aftenen blinker byens lys under dig. Lejlighederne har alle køkken i åben forbindelse med stuen og spisepladsen, hvilket gør dette rum til
boligens hjerte. Entré og badeværelse er placeret i det inderste af lejligheden og grænser op til trappetårnet i bygningens indre. Alle værelser har store vinduer med udsigt og dejligt lysindfald.

De tre af lejlighederne på 8. sal har egen stor tagterrasse. Udgangen er fra stuen og terrassen fungerer i de lune måneder som en udvidelse af lejlighedens areal. I de øvrige lejligheder kan de store hjørnevinduer i stuen foldes helt til side, så man får muligheden for at lade den friske luft strømme ind.

Udgangspunktet i lejlighederne er de store åbne rum. Men forskellige mennesker har forskellige behov, så der er naturligvis mulighed for at etablere ekstra vægge til et ekstra værelse. Det fremgår af plantegningerne for de enkelte lejlighedstyper, hvor der kan opføres ekstra vægge.

Med et urbant og inspirerende kulturliv på gadeplan har du alt, hvad du har brug for lige ved hånden, når du bor i Bohrs Tårn. Skyd de store panoramavinduer til side og træk dig tilbage i din højtbeliggende lejlighed, hvor du har frit udsyn til hele København - og lidt til.

Der behøver ikke længere være langt fra tanke til handling. For når du er 29 etager over gadeplan, har du både et livligt gadeliv og din rolige, rummelige lejlighed inden for rækkevidde - du er nemlig garanteret ro, i det øjeblik du lukker døren bag dig. Skyd de store panoramavinduer til side og nyd den nordøstvendte udsigt over Vesterbro og København fra din helt private overdækkede terrasse midt i stuen.

Det store åbne, lyse køkken er inspireret af det eksklusive nordiske look, der med et lækkert og stilrent design udgør lejlighedens omdrejningspunkt, som naturligt hænger sammen med den store, lyse spise- og opholdsstue. Alle værelser i lejligheden har panoramavinduer, hvilket garanterer et smukt lysindfald og god udsigt, uanset hvor i lejligheden du opholder dig. Fælles for alle lejlighederne er, at både entreen og badeværelset er placeret ind mod trappetårnet, så lejlighedens boligareal udnyttes bedst muligt.

En lejlighed af denne type er ideel for den eller de, der værdsætter god plads og en sublim udsigt uden at gå på kompromis med beliggenhed og ønsket om et levende kultur- og byliv. Og sker det, at du har glemt at købe en liter mælk eller får uventede middagsgæster, er du kun få minutter fra en række supermarkeder og et bredt udvalg af restauranter og takeawaymuligheder.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.