Heiberg Huse Constantin Hansens Gade 33, st.1 1801 Frederiksberg C Sagsnr. 1611-F17
84 m² Bruttoareal
st. Etage
2 Rum
11 m² Altan
Solgt
Klar til indflytning

Heiberg Huse

Boligen er på 84 m2 og har højt til loftet, rummeligt soveværelse, badeværelse og stort, lyst spisekøkken med store vinduespartier med fint kig mod de grønne fællesområder omkring Heiberg Huse og direkte udgang til den sydvendte altan med siddetrappe. Herfra kan livet og udendørsaktiviteterne på Constantin Hansen Gade og Thorvald Bindesbølls Plads nydes i fulde drag fra privaten.

Boligen er indrettet med stilrent design i god kvalitet, der matcher det åbne, lyse rum perfekt. Det minimalistiske og grebsløse design, der går igen i boligens køkkenelementer, er fra KP/Mono fra HTH og blender eminent ind i det nordiske look, der kendetegner Heiberg Huse indvendigt og udvendigt. Desuden har samtlige overskabe indbyggede spots.

Alle hårde hvidevarer er fra Siemens, og samtlige armaturer er fra Grohe. Badeværelset er derudover indrettet med et skabsmodul, og bordpladen er en hvid kompositbordplade med underlimet porcelænsvask. På gulv og vægge i brusenichen er der smukke, slidstærke grå fliser fra italienske Novabell.
Gulvene er lamelplank i matlakeret eg fra norske BOEN, og der er naturligvis gulvvarme i hele boligen.

Heiberg Huse er to smukke bygninger med fælles arkitektoniske træk, der er tegnet af arkitektfirmaet Praksis Arkitekter og rummer i alt 30 boliger med en sublim beliggenhed klods op ad Rahbeks Allé. Ejendommene er henholdsvis 3 og 5 etager. Heiberg Huse er de eneste ejendomme i Carlsberg Byen, der har placering i Frederiksberg Kommune - og uanset hvilken bolig du vælger, får du den bedste beliggenhed.

Heiberg Huse er opkaldt efter forfatteren Johanne Luise Heiberg (1812-90), der først og fremmest var kendt for sit skuespiltalent. Hun og manden John Ludvig Heiberg delte bolig med hans mor, Thomasine Gyllembourg, og hjemmet var i mange år samlingspunkt for det københavnske parnas. J.C. Jacobsen var en stor beundrer af Johanne Luise Heiberg, og de to var nære venner de sidste 20 år af hans liv.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.