Krøyer Hus Ny Carlsberg Vej 46, 2.tv 1799 København V Sagsnr. 12-057
161 m² Bruttoareal
7 Rum
6 m² Altan
26 m² Tagterrasse
Solgt

KRØYER HUS

Det er sjældent at du finder så velindrettede kvadratmeter i København, men det gør du i Krøyer Hus, og denne penthouse-bolig i ejendommen er noget helt særligt: med sine 161 m2 er det den største i ejendommen, og breder sig på to etager.

På det nedre plan på 2. sal finder du et stort spisekøkken, badeværelse samt hele tre værelser: et master bedroom på 9 m2 samt to værelser på hhv. 7 m2 og 9 m2, der er oplagte som enten børneværelse, gæsteværelse eller kontor. Fra stuen har I udgang til jeres sydvendte altan, hvor I kan nyde solens stråler og udsigt ud mod hyggelige, brostensbelagte Ny Carlsberg Vej.

På det øvre plan på 3. sal finder du yderligere tre værelser på hhv. 7 m2, 7 m2 og 9 m2, badeværelse og en stor stue, hvor der er plads til samvær og hygge. Det er også fra stuen, at du har udgang til den sydvendte altan mod brostensbelagte Ny Carlsberg Vej og den store tagterrasse på 26 m2 mod vest, hvorfra du har en fantastisk udsigt ud over den nye grønne oase ”Østen for Humlen og hyggelige Humleby. Du har også udsigt til flere af de fredede, smukke bygninger fra den gamle bryggeritid, og du mærker et sus af historien, når du står på din tagterresse.

Boligens to badeværelser er holdt i lyse nuancer med elementer fra HTH, bordplader og vask fra Marmorline. Der er slidstærke fliser fra Evers på gulv og i brusenichen i en varm, lysegrå nuance.

Lejligheden er indrettet med stilrent design i god kvalitet – et enkelt nordisk look, der matcher de lyse rum perfekt. Gulvene er lamelplank i eg fra Junckers, og der er gulvvarme i alle rum. Det grebsløse og minimalistiske køkken er fra HTH, hårde hvidevarerne er fra Miele og armaturerne er fra Grohe.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.