Borg Sound

Borg Sound er en kæde af musikbutikker skabt af kærlighed og passion for musikken. Hos Borg Sound tror de på, at personlig og vedkommende service giver de bedste oplevelser, og de går ikke på kompromis med kvaliteten, når det kommer til deres store produktsortiment.
Kom ind og oplev Borg Sounds store flagskibsbutik i hjertet Carlsberg Byen med udsigt til Brygger J.C. Jacobsens historiske have. Rammerne er perfekte til at iscenesætte det unikke sortiment af kvalitets musikinstrumenter.
 
Borg Sound tilbyder et bredt udvalg af musikinstrumenter og lydudstyr til begyndere og eksperter. Personalet har mange års erfaring med vejledning og salg af musikinstrumenter, og står klar til at hjælpe dig, fra du træder ind i butikken første gang, til du står med dit nye instrument.
 
Kig forbi Borg Sound på Bohrsgade lige over for Humletorvet.

Adresse

Bohrsgade 11
1799 København V

Verdens bedste masterplan -

I 2009 vandt den danske tegnestue Entasis den største internationale arkitekturpris for verdens bedste masterplanen i udviklingen af Carlsberg Byen fra gammel bryggerigrund til københavnsk bydel. Hvert et byrum, hver en sten, hvert et træ, hver en følelse og hver en tanke om det nye byrum er tænkt, og det er udgangspunktet for udviklingen af Københavns nye bydel: Carlsberg Byen. Læs om tankerne bag kvarteret her

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her