Pianoteket

Hos Pianoteket er de eksperter i musikinstrumenter - særligt flygler og klaverer - og bestræber sig på altid at give dig den bedste vejledning og service. Pianoteket har forhandlet instrumenter i 15 år, og udfører også stemning og vedligeholdelse af klaverer og flygler.

I stueetagen af de præmierede Forskerboligerne ligger butikken Pianoteket, som sælger, reparerer og stemmer flygler hos både private og institutioner.

Pianoteket har forhandlet C. Bechstein i 15 år, og butikken i Carlsberg Byen er udvalgt som C. Bechstein Selection Center Denmark, hvorfor du kan opleve og prøve et stort udvalg af C. Bechsteins instrumenter i deres showroom.

Adresse

Bohrsgade 9
1799 København V
Carlsberg Byen

Livet i og uden for bygningerne -

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter. Med baggrund i fire grundsten kommer Carlsberg Byen til at bestå af ti forskellige zoner, der hver især har forskellige formål og temaer.

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets nye butikker lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.