Pianoteket

Hos Pianoteket er de eksperter i musikinstrumenter - særligt flygler og klaverer - og bestræber sig på altid at give dig den bedste vejledning og service. Pianoteket har forhandlet instrumenter i 15 år, og udfører også stemning og vedligeholdelse af klaverer og flygler.

I stueetagen af de præmierede Forskerboligerne ligger butikken Pianoteket, som sælger, reparerer og stemmer flygler hos både private og institutioner.

Pianoteket har forhandlet C. Bechstein i 15 år, og butikken i Carlsberg Byen er udvalgt som C. Bechstein Selection Center Denmark, hvorfor du kan opleve og prøve et stort udvalg af C. Bechsteins instrumenter i deres showroom.

Adresse

Bohrsgade 9
1799 København V
Carlsberg Byen

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen –

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen Læs om udviklingsplanen for by- og butikslivet

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets butikker og oplevelser lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her