PP Møbler

Det ikoniske møbelsnedkeri har åbnet deres første flagship store i en af Københavns smukkeste bygninger: Lagerkælder 3 med de 64 guldbelagte skiver.

PP Møblers første flagship store er nu åbnet i Carlsberg Byen, og den nye butik er kulmination på generationers udvikling af det familieejede snedkeri, der blandt andet er kendt for deres produktion af Wegner-møbler.

PP Møbler har hjemme lige i hjertet af Carlsberg Byen lige ved siden af Bryggernes Plads i den imponerende Lagerkælder 3, der i 2019 blev kåret som Københavns smukkeste.

Den historiske bygning er født på ny og huser i dag, foruden PP Møbler, også Hotel Ottilia, Tramonto Rooftop og jakkesætsspecialisten Deerest, mens der også er ét ledigt butikslejemål tilbage i ejendommen.

Adresse

Bryggernes Plads 11
1799 København V

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets butikker og oplevelser lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen –

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen Læs om udviklingsplanen for by- og butikslivet